Luisa Spagnoli & Coccinelle: Módne inšpirácie, ktoré si zamilujete

Vitajte v novej sezóne, ktorej stredobodom ste VY - ženy - rafinované, ženské a praktické, ktoré sa neboja pohrať s módnymi kúskami, lákajú ich svieže kombinácie a drieme v nich vášeň a odvaha skúšať niečo nové. Veď predsa v móde je všetko dovolené a je len a len na vás, ako prepojíte svet dokonalej módy značiek Luisa Spagnoli a Coccinelle s vašim vnímaním krásy. Inšpirujte sa ikonickou kolekciou talianskej značky, ktorá si už 90 rokov získava srdcia žien po celom svete.
titulka

Kto bola Luisa Spagnoli?

Zakladateľka úspešnej módnej značky, ktorá nesie jej meno, priekopníčka svojej doby, zakladateľka čokoládovej továrne Perugina, podnikateľka s miliónovým biznisom... V čase, keď sa rozhodla podnikať, sa o ženách ako o „podnikateľkách“ hovorilo iba zriedkavo. Luise sa však podarilo dokázať verejnosti, že viesť biznis sa dá naozaj ukážkovo. Jej továreň na čokoládu bola natoľko úspešná, že expandovala aj do Ameriky. No a módny dom Luisa Spagnoli s bohatou históriou dodnes vedie jej pravnučka.





Kolekcia jar/leto 2018 vzdáva hold ikonickým kúskom

Takmer jedno storočie módnej značky stačilo na to, aby fascinovalo a inšpirovalo sny žien po celom svete. Najnovšia kolekcia vzdáva hold histórii značky návratom k ikonickým kúskom oblečenia, výtlačkom z archívov a štylistickým prvkom, ktoré charakterizujú celú líniu: od tvorby pletenín až po mašličky, bodky či pruhy. V novej sezóne si teda prídu na svoje milovníčky klasiky i romantiky, mestské divy, a niekoľko krásnych inšpirácií máme aj pre družičky.




Outfity pre DRUŽIČKY 6x inak

Sezóna letných svadieb je už v plnom prúde, a ak aj vy patríte medzi pozvané, určite neprehliadnite galériu krásnych šiat značky Luisa Spagnoli, ktoré korunujú aktuálnu svadobnú sezónu. V najnovšej kolekcii dominujú hodvábne šaty s midi dĺžkou s rafinovanými strihmi. Okrem toho elegantnú líniu šiat dopĺňa limitovaná edícia dlhých šiat posiatych kvetmi, ktoré pôsobia akoby priamo na vás rozkvitli. Sú ušité z organzy a rukáv je ukončený trendovým volánikom. Šaty často zdobí riasenie, ikonické mašle a dokonalým doplnkom sú elegantné kabelky
63

66

78

79

80

83

Outfity pre MILOVNÍČKY KLASIKY s nádychom romantiky 6x inak!

Nesmrteľná klasika nesmie chýbať v šatníku žiadnej ženy. Patria sem saká, trenčkoty a kabelky. Šikovné ruky krajčírov tvoria modely, ktoré charakterizujú nielen túto sezónu, ale budú trendy ešte mnoho dekád – vrchné diely s módnymi goliermi, krátke strihy s nariaseným pásom volánikového strihu (tzv. peplum) a hlavne pastelové farby – nežná ružová, púdrová a biela farba – bez ktoré si jar a leto nedokážeme predstaviť. Vo vašom letnom šatníku určite nesmú chýbať dlhé vejúce biele šaty, nadčasové sako a ikonické slnečné okuliare v krásnych letných odtieňoch.
26

27

37

64



65

81

Outfity s PÁSIKMI 6x inak!

Námornícky look nás nikdy neomrzí. Kombinácia bielej a modrej je obľúbená medzi trendmi už niekoľko sezón a toto leto si tiež podmanila. Pásiky sa nosia na všetkom – na saku, nohaviciach voľného strihu, ktoré sú maximálne pohodlné na dlhé letné prechádzky, zdobia aj krásne bavlnené šaty s mašľou, kabelky aj okuliare Jacqueline vo veľkých štvorcových rámoch, ktoré vytvárajú vzhľad divy. Veríme, že tento trend si nájde miesto aj vo vašom šatníku!
36

13

31

35

60

jacqueline

Outfity pre ŠIK MESTSKÚ DIVU 6x inak!

Prechádzka slnkom zaliatymi uličkami mesta nebola nikdy taká príjemná... Váš šarm a vkus ju korunovali na výnimočný moment, ktorý si užívajú aj všetci okolo vás. Nebojíte sa farieb a výrazné kúsky kombinujete s výraznými doplnkami. Viete, čo vám pristane, a ak aj stavíte na pohodlnosť, vyšperkujete ju krásnymi doplnkami. V novej kolekcii Luisa Spagnoli si mestská diva môže zvoliť krásne voľné tuniky v indických látkach a bavlne s nohavicami úzkeho strihu alebo siahnuť po ľahkých šatách s aplikáciou čipky či kvetov. Nám sa veľmi páči outfit pozostávajúci z nariasenej dlhej bielej sukne a rifľového saka s odhalenými ramenami, ktoré sú trendom roka 2018. 
19

24

39

41

49

61

Foto:
Luisa Spagnoli
Coccinelle

Zdroj:
Katalóg Luisa Spagnoli & Coccinelle & Enjoy Coffee jar/leto 2018
Katarína Mikulcová | 10.7.2018, 10:00