Galéria najkrajších svadobných šiat a doplnkov na leto 2018!

Letné svadby sú bezpochyby najpopulárnejšie – sú „ozdobené“ krásnym slnečným počasím, rozkvitnutými kvetmi, hosťami v „prázdninovom“ režime a korunuje ich nekonečný výber krásnych svadobných šiat. Možno sa aj vaša letná svadba blíži a ešte zvažujete výber svadobných šiat, alebo už svoje šaty máte a rozmýšľate nad doplnkami a účesom... Každopádne v našej galérii zistíte, aké svadobné šaty, doplnky a detaily budú hitom tohto leta!
titiulka
Vonku šantia slnečné lúče a váš svadobný deň sa už nezadržateľne blíži... Na vašu svadbu sa pripravujú aj malé a veľké družičky, pre ktoré máme tiež niekoľko horúcich tipov, aké si vybrať doplnky, šperky, kabelky a mnoho ďalšieho. Predstavujeme vám sezónne trendy na najteplejšie obdobie roka 2018!


1. Odhalené ramená 

Jedným z najobľúbenejších trendov leta 2018 (nielen) vo svadobnej móde sú odhalené ramená. Tento druh výstrihu je na leto ako stvorený, no a ak sa k nemu pridajú aj hravé volánikové rukávy, výsledok bude dokonalý. Existuje veľa strihových možností s odhalenými ramenami a pre tie nevesty, ktoré sú menej odvážne, odporúčame zahaliť plecia počas obradu ľahučkým pláštikom. 


holeramena2

holeramena1



2. Volány, volánky, volániky...

...tie sa toto leto nosia všade! Na sukniach, tričkách, blúzkach – sú ozdobou každého typu odevu a pôsobia veľmi dievčensky. Svadobné šaty zjemnia a na správnom mieste dokážu skryť drobné nedokonalosti postavy. Dajte si však pozor, pretože navrstvené volány dokážu aj nepríjemne rozšíriť siluetu postavy. Ako sa hovorí: „Menej je niekedy viac!“ :) 


volany2

volany1

volany3

lakum_3

3. Večne moderná čipka

Je nadčasová, nestarnúca a taká krásna... Zdobí svadobné šaty v každom ročnom období. Jemná chantillská alebo alenconská čipka je obľúbená u neviest, ktoré majú svadbu v interiéri. Na druhej strane hmatateľnejšia možnosť čipky s háčkovaným efektom je skôr vítaná na plážových, záhradných i vinohradníckych svadbách. Príjemným akcentom k takýmto šatám je vhodne zvolená kytica (poľné kvietky, ľalie, pivonky alebo dálie) a minimum doplnkov (jemné náušničky úplne postačia). A romantický outfit je na svete!


cipka2

cipka1

4. Plážový štýl svadobných šiat

Predstavu plážovej nevesty vnímame ako akýsi archetyp – zdobia ju jemné, ľahučké materiály, možnosť dlhých, ale aj kratších šiat, možno trošku väčšia miera extravagancie a uvoľnenosti, boho štýl, vlnky vo vlasoch, pohodlná obuv... Letná sezóna 2018 prináša jemné vzory, crop topy a pierka, volániky a strapce, ktoré veselo vejú v horúcom morskom vánku...


 

beach

beach2

lakum_4


5. Tropické motívy a strihy

S plážovým štýlom v nemalej miere súvisia tropické vzory, farby a strihy. Tie sú taktiež hitom tohtoročnej letnej sezóny. Vášmu svadobnému vzhľadu poskytnú tú správnu vibráciu a nádych exotického leta. V „kurze“ sú dizajnové prvky v ružovej farbe, kvety, holé ramená a sukne v štýle flamenca, ktoré vyžarujú jemnú sexuálnu príťažlivosť. Trúfate si na niečo také? :) 


tropic1



tropic2

6. Overaly pre odvážne nevesty

V horúcich letných mesiacoch, keď sú najlepšou voľbou ľahké, kratšie svadobné šaty, môžete bez strachu siahnuť aj po niečom netradičnom – overale alebo súprave topu a nohavíc. Nebojte sa, budete sa cítiť rovnako výnimočne ako v klasických svadobných šatách, lebo módni návrhári majú skutočne dokonalé nápady a ešte krajšie výsledky svojej práce. Presvedčte sa!


overal1

overal2

lakum_8

7. Štýl a lá Grécko

Antický štýl šiat, skôr minimalistický a puristický, určite zaujme nejednu budúcu nevestu. Vyznačuje sa elegantnými, ostrými tvarmi, drobnými záhybmi a monochromatickým a čistým vzhľadom, ktorý je občas ozvláštnený veľmi jemnými, najčastejšie ručne zdobenými detailmi. Pre nevesty, ktoré majú rady prirodzenosť a jednoduchosť s dôrazom na skutočnú krásu a šarm. 




8. Žiarivé farby ako stvorené na leto!

Z dokonalého minimalizmu antických svadobných šiat hneď „skočíme“ do farieb! Tie majú svoje miesto vo všetkých ročných obdobiach. Rok 2018 predstavuje paletu svadobných farieb – mäkkú ružovú a modrú, maslovo žltú, pistáciovo zelenú a pastelové farby s kvetinovým motívom. Nech sa každá nevesta cíti sviežo v mesiacoch, keď je všetko v rozkvete!


color

color2

verawang
Nová kolekcia svadobných šiat od Very Wangovej na rok 2019!


Tie najmenšie „nevestičky"

Družičkovské šaty pre malé dievčatká sú inšpirované Abeonou, rímskou bohyňou, ktorá chráni cestovateľov na nových cestách - aj deti robia svoje prvé kroky do života, takže posolstvo kolekcie šiat značky Hermione de Paula je naozaj pekné. Šatočky zdobí kvetinová potlač, ktorá sa prekrýva s nádhernými výšivkami. 





Nápadité čelenky pre družičky

Ozvláštnia účes a ich benefitom je aj skutočnosť, že bránia vlasom, aby vám počas svadobného dňa prekážali na tvári. Horúce slnko vám dá beztak zabrať, tak prečo si nedopriať trochu pohodlia, keď je navyše také štýlové a pekné!




Moderný „choker"

Ten je ešte stále v „kurze" od roku 2017... Je zaujímavý svojimi rôznorodými tvarmi, materiálmi a ozdobami. Pre družičky ide o skvelú voľbu pre ozvláštnenie jednoduchých šiat. My vám prinášame inšpirácie v bielej farbe.




Kvety budú naozaj všade!

Aj na ušiach... V takýchto veselých a hlavne výrazných náušniciach budete neprehliadnuteľné. Skvele sa hodia k jednoduchým svadobným šatám na letnú exteriérovú svadbu alebo si nimi môžu spestriť vizáž letné družičky. 






Kabelky s nádychom leta

Metalická s kvetmi, perleťová s jemným nádychom „nebíčkovo" modrej (veď niečo modré na svadbe nemôže chýbať :) a nakoniec klasická biela. No a ku kabelkám sa hodí aj pekný prsteň - tak bude mať vaša ruka až dve dokonalé ozdoby. :)








Kvety vo vlasoch

Nie však živé, ale trvácne kovové, ktoré vám budú pripomínať váš veľký deň ešte veľmi dlho. Môžete sa rozhodnúť pre moderné tiary alebo sponky, ktoré dodajú aj tomu najjednoduchšiemu účesu ten správny šmrnc a iskru. 





Ďalšie zaujímavé trendy na rok 2018 nájdete tu:

Horúce svadobné trendy pre rok 2018 sú tu!
Svadobné kytice roka 2018 inšpirované svadobnými šatami
Halfpenny London: Trendom sú svadobné šaty s rukávmi aj bez!
Svadobné šaty a vizáž Meghan Markleovej od A po Z
Pronovias Fashion Show? Atmosféra je vždy očarujúca, hovorí majiteľka salónu Nicole

So všetkými možnými druhmi kvetov na svadobných šatách a doplnkoch, ako keby sa vrece roztrhlo! Hurá na letné svadby 2018!


Foto svadobných šiat:
Galérie svetových módnych návrhárov

Foto svadobných doplnkov:
modaoperandi.com
hermionedepaula.com
Katarína Mikulcová  | 12.6.2018, 10:00