Zuhair Murad predstavuje kolekciu s hollywoodskym leskom na rok 2019!

Na Zuhairovu novú kolekciu každoročne čakáme so zatajeným dychom a nebolo tomu inak ani teraz. Samozrejme, po jej prvom zhliadnutí sme na chvíľku onemeli, pretože ani tentokrát nás návrhár nesklamal a vytvoril nádhernú zbierku svadobných šiat inšpirovaných hnutím art déco, ktorého začiatky siahajú do 30. rokov minulého storočia. Šaty divoké, no elegantné zároveň - rovnako ako obdobie, ktorým boli inšpirované.
titulka


Zuhair Murad: Kolekcia jar 2019

Svadobné šaty sú inšpirované architektonickými siluetami a geometrickými detailmi. Súčasťou zbierky sú šaty bez ramienok (hit sezóny) aj s ramienkami, s hlbokými výstrihmi, ale aj s dlhými rukávmi či ešte stále obľúbenými oddeliteľnými sukňami. Dizajn krásne zabadá do kúzla starého Hollywoodu - všetko sa trblieta, šaty zdobia pierka, kvetinové výšivky, jemné trojrozmerné kvety, kordová čipka, kryštáliky a flitre. 

Nevesty doslova kvitnú pod záplavou krásnych kvetov. Výšivky v geometricky presných tvaroch zdôrazňujú každú krivku a líniu. Znovu sa snažia pôsobiť ako tetovanie na koži nevesty, čo pôsobí luxusne a zmyselne. Kolekcia sa vyníma v palete off white a krémových tónoch s opakujúcimi sa kruhovými motívmi. No a výsledok? Spojenie architektonickej prísnosti a lesknúcej sa zmyselnosti, ktorá oslavuje ženu, ktorá sa nebojí urobiť dôležitý krok do budúcnosti.


1

2


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty a vizáž Meghan Markleovej od A po Z
Pronovias Fashion Show? Atmosféra je vždy očarujúca, hovorí majiteľka salónu Nicole
Georges Hobeika: Svadobné šaty inšpirované kráľovnou kvetov - ružou
Halfpenny London: Trendom sú svadobné šaty s rukávmi aj bez!
Nová kolekcia Atelier Pronovias na rok 2019 je tu!


3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

Foto:
Zuhair Murad
vogue.com
Katarína Mikulcová | 19.6.2018, 15:30