Mary Kay predstavuje svieže novinky na leto 2018!

Rok 2018 sa v Mary Kay nesie v znamení lákavých noviniek a kampane #KrásaSebaistoty. Zavrite na chvíľku oči a spomeňte si na sebavedomú ženu – niekoho, koho vo svojom okolí obdivujete. Skúste si v mysli predstaviť, vďaka čomu je taká výnimočná a nenapodobiteľná – čo ju robí tým, kým je. Rozžiari jej úsmev celú miestnosť? Je múdra, veselá, charizmatická? Prijíma každý deň s gráciou? A taká môže byť každá žena! Vnútorná a vonkajšia krása každej ženy zažiari s jej sebavedomím. Následne jemný dotyk kozmetiky je už len čerešničkou na torte.
titulka_oficial

Takouto šťavnatou čerešničkou môžu byť aj novinky od Mary Kay na sezónu jar a leto 2018. 



sprejupr

Fixačný sprej na mejkap 


Svoje líčenie si vďaka tomuto pomocníkovi udržíte po celý deň svieže a nedotknuté. Je vhodný na všetky typy pleti. Má ľahké nemastné zloženie, jednoducho sa aplikuje a nezaťažuje pleť. Zamilujete si ho hneď po prvom použití.  

A aké sú jeho benefity?

- Pomáha zabrániť roztekaniu mejkapu.
- Mejkap vydrží až 16 hodín.
- V okamihu fixuje mejkap.
- Na každý typ pleti, dokonca aj na mastnú pleť.
- Rýchlo zasychá a jednoducho sa zmýva.

Ako sa aplikuje?

Fľaštičku dobre pretrepte. Zatvorte oči a držte sprej 20 – 25 cm od tváre. Nastriekajte na tvár 2- až 4-krát v tvare „X". Rýchlo zasychá a váš mejkap vydrží po celý deň.




Elige® Parfumová voda


Je to hrejivá orientálna vôňa pre ženu, ktorá uznáva klasickú krásu. Má vyberaný vkus a zmysel pre štýl. Vie, ako zapôsobiť najjemnejším gestom či úsmevom. Obľúbia si ju nadčasové ženy, ktoré sa sústredia na svoje túžby a ciele. 

Horné tóny: pivonka, frézia, amazonská ľalia
Stredné tóny: ylang ylang, jazmín 
Spodné tóny: ambra, vanilka, tonkové bôby. 

Pre koho je vôňa určená?

Parfumová voda je ako stvorená pre nezávislú ženu sústredenú na svoje vlastné ciele, túžby a sny. Pre ženu, ktorá si vie užívať luxus obohacujúci jej život, ale ktorá rovnako tak vie oceniť drobné a prosté radosti života.  




Journey® Parfumová voda


Je to ľahká, čistá kvetinová vôňa pre ženy, ktoré si vychutnávajú život plnými dúškami. S touto vôňou je každý deň dobrodružnou cestou za neopakovateľnými zážitkami. 

Horné tóny: ľadová mäta, lekno 
Stredné tóny: divoká frézia, pivonka „East Hampton“
Spodné tóny: marhuľové pižmo, bukové drevo

Pre koho je vôňa určená?

Vôňu ocení zábavná, veselá a radostná žena, ktorá miluje život a všetko, čo život môže ponúknuť. Svoju osobnosť vyjadruje prostredníctvom svojej vône. Vie oceniť krásu života a užíva si ju. Zároveň si vytvára skvelú budúcnosť plnú dobrodružstiev.





Najkrajším letným outfitom je zdravá pokožka! 

Jar sa nám akoby vytratila a už v prvých jarných dňoch sme zažívali letné dni. Preto nikdy nie je príliš skoro začať s ochranou pred slnečnými lúčmi. Opaľovací krém s SPF 30 a SPF 50 pomáha chrániť a revitalizovať vašu pleť. Po opaľovaní je výborný regeneračný gél po opaľovaní, ktorý hydratuje a vyživuje pokožku. Vytúžený opálený nádych môžete svojej pokožke dodať aj vďaka jemnému samoopaľovaciemu mlieku. 

Kľúčové zložky

- Glycerín pokožku vyhladzuje a udržuje ju v dobrom stave.
- Rhodiola Rosea Root Extract a Vanilla Tahitensis Fruit Extract sú kondicionéry, ktoré zlepšujú vzhľad pleti.
- Camellia Sinensis Leaf Extract pomáha chrániť pokožku pred pôsobením voľných radikálov a je známy svojimi upokojujúcimi vlastnosťami.






Sheer Dimensions™ Púder 

Obľúbené rozžiarujúce púdre sú späť v štyroch prekrásnych odtieňoch. Pomôžte slnku rozžiariť vašu tvár s ľahučkým púdrom, ktorý zároveň potlačí vzhľad jemných liniek. Obsahuje rastlinné zložky, vďaka čomu hydratuje, a pleť pôsobí sviežo a zdravo. Púder v štyroch odtieňoch umožňuje dokonalé líčenie. Pleť nádherne prežiari a budete očarené tým, ako transparentný dotyk farby zdokonalí tón vašej pleti a prirodzene ju zvýrazní. Naviac ho môžete použiť aj na pokožku ramien či dekoltu.

Tipy na aplikáciu

1. Štetcom na púder zľahka prejdite povrch tuhého minerálneho Sheer Dimensions ™ púdra a jeho prebytočné množstvo oklepte. 
2. Ľahkými krúživými pohybmi vychádzajúcimi od stredu tváre a postupujúcimi do strán naneste púder rovnomerne na celú tvár.    
3. Tam, kde chcete dosiahnuť zvlášť teplého odtieňa alebo rozjasnenie, naneste viac farby - napríklad na líčka, pozdĺž vrchole lícnych kostí, na spánky, nos alebo bradu.
4. Púder môžete aplikovať aj na ramená a dekolt.  



Súprava štetcov

S novými štetcami bude nanášanie mejkapu a očných tieňov hračka. Samostatne dostupné štetce sú jemnejšie a ich dizajn je vyvinutý tak, aby čo najviac uľahčil aplikáciu krémových aj púdrových prípravkov. 

Každý zo štetcov, ktoré jednoducho musíte mať, obsahuje dokonalé syntetické štetiny, ktoré sa ideálne hodia k dnešným prípravkom s pokrokovým zložením. Vlákna sa výborne hodia na aplikáciu kvapalín, krémov aj púdrov, lebo v sebe kombinujú syntetické materiály so štruktúrovanými prírodninami. Výsledok? Jednoduché nanášanie a dokonalé oživenie, a navyše pocit prepychu. Líčenie nikdy nebolo jednoduchšie: bezproblémové kombinovanie, ľahká aplikácia a rovnomerné nanášanie produktu. Zažite ten rozdiel a užívajte si skvelé výsledky.


Sada obsahuje:

Štetec na púder
Štetec na farbu na líca
Štetec na očné tiene
Štetec na záhyb oka
Štetec na tieňovanie očí





Foto:
marykay.sk
Katarína Mikulcová  | 8.6.2018, 14:00