Jej výsosť kráľovná Alžbeta II. oslnila v limetkovom odtieni!

Veľmi odvážna voľba! Kráľovná Alžbeta II. prišla do Kaplnky sv. Juraja na svadbu svojho vnuka princa Harryho a Meghan Marklovej v jednoduchej, no farebne ohromujúcej róbe. Panovníčka je vo veku 92 rokov vždy veľmi štýlová a elegantná. Čo poviete na jej outfit?
titulka

Limetkovo zelená farba kráľovnej skutočne pristala! Šaty mala od návrhára Stuarta Parvina a k nim zodpovedajúci klobúk, zdobený čipkou, kryštálmi a perlami v najtrendovejšej farbe roka 2018 - fialovej - od Angely Kellyovej. Jej veličenstvo je známe tým, že sa na svadbách drží monochromatického vzhľadu. Celý outfit dopĺňa tvídový kabát v rovnakom odtieni, aký majú šaty. 

Podľa June McLeodovej, odborníčky na farby, môže mať kráľovnina farebná voľba hlbší význam: „Zelená je farba rastu a znovuzrodenia. Človek, ktorý nosí zelenú, má otvorené srdce. Ide o veľmi významnú farbu, ktorá sa nosí ako znak rešpektu.“ Čo sa týka fialových farebných akcentov, McLeodová vysvetľuje, že to môže byť prejav schválenia budúcej manželky svojho vnuka. „Fialová je farbou hrdosti, symbolizuje očistenie a vášeň pre kreativitu.“ Myslíme si, že ak sa June nemýli, ide o naozaj krásne posolstvo novému šťastnému páru od kráľovnej.


2

5

3

4

1

6

Foto:
SITA AP
Katarína Mikulcová  | 6.6.2018, 10:00