Novomanželia princ Harry & Meghan a ich posvadobná rozprávková jazda na koči!

Stalo sa to! Svoje vzájomné „ÁNO“ si dnes oficiálne povedali britský princ Harry a jeho očarujúca nevesta Meghan Markleová na kráľovskej svadbe, ktorej nechýbalo vôbec nič. Splnila všetky naše tajné predstavy, ba ich aj v mnohom prevýšila. Po obrade totiž prišla rozprávková jazda na koči Ascot Landau a novomanželia mohli pozdraviť tisíce nadšencov v uliciach mestečka Windsor.
titulka

Po skončení slávnostného obradu, na ktorom mnohí z prítomných hostí, ale aj samotný kráľovský pár, neskrývali emócie, sa krásna nevesta v šatách značky Givenchy (áno, už je to oficiálne!) doslova vyšplhala spolu so svojím princom do elegantného koča. Nebol to síce jednoduchý výkon, vzhľadom na dlhú vlečku závoja nevesty, no novopečená manželka princa Harryho to zvládla bravúrne. 

Možno vás zaujíma, prečo si ako svadobný koč vybrali novomanželia práve Ascot Landau... Jazda na koči umožnila dobrý výhľad na novomanželov a zároveň tento konkrétny kočiar bol dokonale vhodný do uličiek mestečka Windsor. Našťastie, mladomanželom vyšlo aj krásne slnečné počasie, takže si svoju dlhú „prechádzku“ (asi 2,64 míle) užili s úsmevom na tvári. Nakoniec kočiar pristál pred svadobnou sálou, kde sa podával kráľovský obed kráľovnej Alžbety II. spojený s prvou z dvoch recepcií na oslavu šťastného páru.


6

4

1

3

5

2


Video z jazdy na koči Ascot Landau si môžete pozrieť tu:



Ďalšie články o svadbe princa Harryho & Meghan nájdete tu:


Už je to tu! Svadba britského princa Harryho sa o chvíľu začína!
Máme prvé oficiálne fotky nevesty Meghan a ženícha princa Harryho!
Svadobný deň princa Harryho & Meghan - svadobní hostia
Británia žije kráľovskou svadbou princa Harryho!
 


Foto:
SITA AP
Video:
youtube.com
Katarína Mikulcová  | 19.5.2018, 15:30