Wedbox: Svadobná foto aplikácia pre vašu svadbu

Aplikáciu Wedbox sme vyskúšali a uznávame, že má mnoho benefitov! Wedbox je svadobná foto aplikácia, ktorá vám uľahčí zozbierať fotky a videá z vašej svadby od vašich hostí, známych a priateľov. Všetky fotografie z vášho veľkého dňa tak budete mať na jednom mieste, prehľadne zoradené na časovej osi a navyše v skvelej kvalite. Vďaka Wedboxu budete mať spomienky aj na tie najmenšie detaily, okamihy a momentky zo svadby.
titulkawedbox


7 dôvodov prečo mať v telefóne aplikáciu Wedbox na svadbe

1. Stiahnutie aplikácie zadarmo

Ako používateľ si môžete užívať výhody Wedboxu 100% zadarmo, čo znamená, že si môžete pozvať ľubovoľný počet hostí, nahrať neobmedzený počet fotografií a videí, ktoré budú na serveri uložené na dobu 2 mesiacov po svadbe. Samozrejme, je možné zakúpenie rôznych balíčkov nad rámec základných služieb:

- balíček "všetko v jednom" - 49,99 Eur
- neobmedzené sťahovanie v HD kvalite pre jedného užívateľa - 25,99 Eur
- neobmedzené sťahovanie pre všetkých hostí - 34,99 Eur
- 24-mesačný hosting - 31,99 Eur
- možnosť nahrávať ďalšie videá - 12,99 Eur


Fotografie môžete zároveň zdieľať na Facebooku, ale aj na ďalších sociálnych sieťach či svadobných blogoch a fórach. 


2. Automatická kategorizácia svadobných fotografií

Ide o funkciu, vďaka ktorej si môžete v aplikácii vytvoriť kategórie, ako napríklad rozlúčka so slobodou, obrad, hostina atď. Tieto fotografie a videá budú špecifikované dátumom a časom odohrania. Aplikácia fotky po nahratí automaticky uloží do príslušnej kategórie, podľa času a dátumu, kedy boli vytvorené. Túto funkciu považujeme za veľmi užitočnú, pretože prináša skvelý prehľad medzi fotografiami na časovej osi, na ktorej sa môžete pohybovať, a tak sledovať celý priebeh svadobného dňa od A až po Z.




3. Prezentácia fotiek a videí počas svadby

Aplikácia obsahuje funkciu prezentácia, pomocou ktorej je možné premietať fotky, ktoré boli nahrané v danú chvíľu na vašej svadbe. Túto funkciu môžete využiť počas svadobnej hostiny, keď si počas prestávky medzi tanečnými kolami môžete premietať všetky fotografie naživo na obrazovke či plátne.


4. Krásna zvnútra, krásna navonok…

Presne tak! Aplikácia Wedbox má naozaj krásny svadobný dizajn, je prehľadná a aj farebne lahodí oku. Vyčnieva z radu ostatných svadobných aplikácií aj svojou jednoduchosťou, pretože neobsahuje žiadne mätúce plánovacie funkcie, zatiaľ je jej zámerom byť iba foto aplikáciou. 





5. Bezpečnosť a súkromie nadovšetko

Nahraté súbory, fotografie a videá na vašom Wedbox účte nikto neuvidí bez vášho povolenia, pretože aplikácia vám vygeneruje originálny identifikačný kód, ktorý vám pridelí náhodne, a ku ktorému máte prístup iba vy a vaši svadobní hostia, ktorým ho sprístupníte. 


6. Tip-top svadba

Aplikácia je primárne určená pre všetky nevesty a ženíchov, ktorí si chcú svoju svadbu uľahčiť a zapojiť do nej aj svojich hostí. Samozrejme, svadobný fotograf či fotografka sa postarajú o bohatý balík svadobných fotografií v dokonalej kvalite, no Wedbox umožňuje svadobnému páru a aj hosťom prispieť do tejto zbierky krásnych spomienok aj svojou maličkosťou. Predsa len, na fotky od profesionála si treba počkať a všetci sú už na druhý deň po svadbe takí zvedaví… No nie? :) Zároveň si fotky a videá viete z aplikácie nahrať a stiahnuť rovno do počítača.


7. Zn. Globálna

Aplikácia je prístupná v 18 rôznych jazykoch a svadby vo Wedboxe sa uskutočnili už v 40 krajinách sveta. Pýši sa asi 100 000 používateľmi a denne si vo Wedboxe vytvorí svadbu 50 - 70 párov. Nový update pre slovenskú verziu aplikácie ešte nebol vydaný, ale už sa na ňom pracuje. No a ešte jedna maličkosť - Wedbox je perfektný aj vďaka tomu, že môžete osláviť svadbu aj s ľuďmi, ktorí pochádzajú z iných krajín, a to tým, že im sprístupníte náhľad do vášho albumu. Ak teda máte priateľov, napríklad v ďalekej Brazílii, vďaka Wedboxu sa prostredníctvom fotografií a videí aspoň pasívne ocitnú na vašej svadbe a budú sa z nej môcť tešiť rovnako, ako vy.




Lákavá bodka na záver...

Každý čitateľ, ktorý tento článok bude zdieľať (kdekoľvek, buď na Facebooku, vo svojom svadobnom blogu či fóre, spraví screenshot a zašle ho na e-mailovú adresu support@wedbox.com, dostane prémiový balíček ZADARMO! Tak neváhajte a zdieľajte! :)











miniapp

Wedbox - Vaša svadba očami druhých

Wedbox je svadobná foto aplikácia, ktorá vám uľahčí zozbierať fotky a videá spravené vašimi svadobnými hosťami na vašej svadbe. Nevyžaduje to pre nich skoro žiadnu námahu - stačí sa iba pripojiť na internet a zdieľať tie najkrajšie momenty a okamihy z najdôležitejšieho dňa v živote. Aplikácia je určená pre svadobné páry, ktoré chcú mať svoj svadobný deň zdokumentovaný do najmenšieho detailu. 
Viac informácií nájdete na webovej stránke: wedbox.com/sk

Google Play:
google_play

iTunes:
apple_store








Foto:
Wedbox
PR Wedbox/ Katarína Mikulcová  | 3.5.2018, 15:00