Predstavujeme hlavnú výhru súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay 2018!

Je tu ten moment, kedy vám s radosťou a nadšením ukážeme úžasné ceny pre víťazku súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay! Ide o dokonalé, kvalitné a luxusné kozmetické vychytávky, ktoré túži mať vo svojom "beauty" kútiku každá z nás. Tu sú - sedem produktov značky Mary Kay pre víťazku!
2015_titulka_tvar_nevesta_435px

Naberte odvahu a zapojte sa do súťaže o hodnotné ceny aj vy! Všetky predsa chceme byť krásne, spokojné - jednoducho každý deň mať dôvod na úsmev. Nech váš pôvab vyzdvihnú dokonalé produkty z dekoratívneho radu značky Mary Kay, no a pokožke nezabudnite dopriať oddych, starostlivosť a rozmaznajte ju kvalitnou telovou kozmetikou. Všetky tieto benefity si môže užívať víťazka súťaže s Mary Kay, pretože vo víťaznom "balíčku" si nájde tie najobľúbenejšie produkty tejto značky. No a ako bonus bude jej krásny úsmev zdobiť titulku časopisu Nevesta... Lákavé, nemyslíte? :)

Neváhajte a zapojte sa do súťaže ešte dnes!

Hlavná cena pre Tvár nevesta.sk s Mary Kay obsahuje:

Fotenie na titulku Časopisu Nevesta

a


Výnimočnú kozmetiku v hodnote 297, 50 Eur

venuje

Mary Kay
exkluzívny partner súťaže.




1. Kolekcia Satin Body™

Nová kolekcia Satin Body™ dodáva pokožke zamatovo jemný pocit. Každý prípravok zahalí vašu pokožku jemným bozkom výživného bambuckého masla a povzbudí vaše zmysly vďaka osviežujúcej vôni bieleho čaju a citrusov. Vďaka tejto novej kolekcii Satin Body™ bude pokožka vyživená hydratovaná a jemná na dotyk. 


2. TimeWise Repair™ Liftingová biocelulózová maska (4 ks)

Liftingové masky z rôznych materiálov sú prelomovým kozmetickým trendom a získavajú si svoje priaznivkyne po celom svete. TimeWise RepairTM Liftingová biocelulózová maska je skvelým doplnkovým prípravkom v starostlivosti o pleť z kolekcie TimeWise RepairTM Táto maska viditeľne vypne a spevní pleť už po dvoch týždňoch a zanechá ju žiarivejšiu už po prvom použití. Navyše ponúka výnimočný zážitok, ktorý si budete chcieť dopriať znova a znova.

3. Fixačný sprej na mejkap

Fixačný sprej je skvelým spoločníkom každej ženy, pretože sa postará o to, aby váš mejkap na tvári vydržal perfektne dlho. Užite si vzhľad trvalej krásy! Váš mejkap dokáže tento malý kozmetický zázrak fixovať až 16 hodín! 




4. Gélový pololesklý rúž Romantic Pink

Tento plne krycí rúž využíva gélovú technológiu, vďaka ktorej je farba sýta a dlho a dobre drží. Nevysušuje pery, jednoducho sa nanáša a nádherne vyplní línie pier. Pery si uchovávajú jemnosť a vláčnosť po celý deň. Vďaka priehľadnému okienku na uzávere ľahko nájdete svoju obľúbenú farbu v plnej kabelke i v zásuvke s kozmetikou.

5. Lash Love™ Vodoodolná maskara

Pokiaľ ste spokojná s Mary Kay® Lash Love™ Maskarou, určite sa vám bude páčiť aj jej vodoodolný variant! Mary Kay® Lash Love™ Vodoodolná maskara prináša všetky účinky dodávajúce objem spolu s ochranou pred vlhkom, vodou, slanou vodou, dažďom, slzami a potom. Riasy vyzerajú plnšie, zdvihnuté, hustejšie, zároveň prirodzene bezchybné, mäkké a zdravé. Jedinečne flexibilne tvarovaná kefka oddeľuje a pokrýva každú riasu, aj tie horšie dostupné. Mary Kay® Panthenol-Pro Complex™ a vitamín E riasy hydratujú, posilňujú, vyživujú a pomáhajú ich chrániť proti lámaniu.


6. Skinvigorate™ Čistiaca kefka

Stále sa odličujete rukami? O veľa prichádzate. Napr. usadeniny a nečistoty nemôžete vidieť, a tak si myslíte, že je vaša pleť čistá. Je to ale pravda? Mary Kay ® Skinvigorate ™ Čistiaca kefka vás presvedčí o opaku. Kefka jemne masíruje pleť a pritom odstraňuje nečistoty. Zároveň zlepšuje vstrebávanie ďalších prípravkov starostlivosti o pleť. Dokonca aj mejkap sa aplikuje ľahšie a rovnomernejšie. Pri pravidelnom používaní kefky bude vaša pleť vyzerať oveľa lepšie ako predtým. Ľahká, dvojrýchlostná výkonná kefka jemne masíruje pleť, a pritom odstraňuje nečistoty, usadeniny a mejkap v priebehu niekoľkých sekúnd.

7. Journey® Parfumová voda

Journey® je jemná kvetinová parfumová voda, ktorá priťahuje ženy túžiace po životnom dobrodružstve. Dokonalé tóny lekna, divokej frézie a marhuľového pižma si opantajú všetky vaše zmysly.   




Ako sa zapojiť do súťaže?

Zaregistruj a prihlás sa na nevesta.sk, odfoť sa s ročenkou Nevesta 2018 a svoje fotky nahraj do fotoalbumu s názvom "Tvár nevesta.sk"!


Náš tip: 

Čím viac fotografií do fotoalbumu nahráš, tým lepšie! Fotografie nemusia byť profesionálne, ale mali by byť čo najkvalitnejšie, zvýšia sa tak tvoje šance na úspech v súťaži.


Všetko o súťaži?



Viac o celej súťaži sa dozvieš tu.




Foto titulka: nevesta.sk (víťazka súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay 2015, Lenka)
Foto produktov: Mary Kay
Katarína Mikulcová  | 15.5.2018, 15:00