Svadobné šaty značky Berta pre kráľovnú kvetov

Ako sa hovorí, „za všetkým hľadaj ženu“... Aj v prípade značky Berta toto pravidlo platí, pretože nádherné svadobné šaty navrhuje šikovná dizajnérka Berta Balilti z Izraela. Jej najnovšia kolekcia na rok 2018 predstavuje modernú nevestu odetú do šiat posiatych najrôznejšími kvetmi, ktoré zdobia každý model. Berta sa totiž inšpirovala pestrým svetom botaniky.
titulkaupr

1

Berta: Kolekcia jeseň/zima 2018

Izraelský módny dom v novej sezóne prináša odvážne odtiene svadobných šiat, tesne obopínajúce strihy, trblietajúce sa ozdoby, luxusné výšivky, vzdušné perie a antickú čipku. Typickou poznávacou značkou sú elegantné hlboké výstrihy, ktoré pôsobia veľmi sexi, no zároveň sú šaty po celej dĺžke posiate krásnymi kvetmi, takže nevesta pôsobí ako bájna nymfa zosobňujúca silu prírody. Poklady rastlinného sveta – kvety – dizajnérka využíva v trojrozmerných aplikáciách, vo výšivkách či čipke. Šaty sú ušité z najkvalitnejších materiálov, a ako vraví sama návrhárka, sú v štýle art déco – bohaté a očarujúce. No a z fotografií v článku srší nespútaný temperament a vášeň...


Toooľko čipky, lesku a ženskej krásy – tieto šaty sú hotová pastva pre oči! Zapiští po nich nejedno srdce budúcej nevesty.


10


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty od Galie Lahav inšpirované zmyselnosťou nočnej Florencie
Allison Webb: Svadobné šaty s dušou newyorskej elegánky
Alon Livné: Svadobná kolekcia Wild Orchid
Pronuptia: Svadobné šaty priamo z Paríža
Svadobné šaty Inbal Dror: Galéria dokonalej ženskosti


14

16

2

25

4

6

7

k1

k2

k3

k4

k5

k6

k7

k8


Foto:
berta.com
Katarína Mikulcová  | 4.4.2018, 09:00