Domáci miláčikovia na svadbe: Áno, či nie?

Nie je prekvapením, že mnoho párov sa rozhodne zahrnúť svojich domácich miláčikov do programu svadobného dňa. Ak teda domáce zvieratko hrá dôležitú rolu v živote snúbencov, je samozrejmé, že si tento dôležitý deň nevedia predstaviť bez neho. Vždy je však dôležité, aby bol váš miláčik počas celej slávnosti šťastný a pokojný, a preto je vhodné urobiť niekoľko opatrení. No a keď sa nič nezanedbá, výsledok môže mať podobu krásnych zážitkov a spomienok.
titulka

Aj mnohé páry, o ktorých sme v minulosti písali, svoj svadobný deň oslávili s domácim miláčikom či zvieratkami, ktoré sú ich srdcu blízke. Zvieratá teda môžu byť čestnými hosťami, ba dokonca môžu mať vo svadobný deň aj nejakú konkrétnu úlohu – môžu niesť kyticu nevesty, ako to urobil psík americkej nevesty Rebeky, odcupitať k oltáru s obrúčkami alebo byť len milou súčasťou svadobných fotografií, ako to bolo v prípade neviest Kristíny a Hanky. A možno bude nákup svadobného obleku, sukničky či roztomilého motýlika pre domáceho miláčika ešte zábavnejší ako nákup svadobných šiat!

Neexistuje však žiadna záruka, že váš maznáčik sa bude správať presne tak, ako chcete. Dokonca aj priateľské zvieratá môže pohltiť a znervózniť dav svadobných hostí, preto sa ubezpečte, či má váš psík dostatok času na to, aby si vytvoril istú úroveň pohodlia v prítomnosti svadobčanov. Určite stojí za zváženie zveriť chlpatého spoločníka do rúk osoby, ktorá ho postráži, aby vám v nestráženom momente nevyskočil na svadobnú tortu. Svadobný deň patrí medzi tie najkrajšie dni v živote, takže ak budete obklopení svojimi blízkymi, či už dvojnohými alebo štvornohými, určite nebudete mať pocit, že niečo vašej svadbe chýbalo.


Svadba: Kristína a Peter, Foto: Zuzana Halvoníková

Svadba: Kristína a Peter, Foto: Zuzana Halvoníková

Svadba: Kristína a Peter, Foto: Zuzana Halvoníková
Celú svadbu manželov Kristínky a Tomáša, ktorí si bez svojich psích miláčikov nevedeli predstaviť svadobný deň, nájdete TU
O fotografie sa postarala fotografka Zuzana Halvoníková.



Svadba: Rebeka a Ben, Foto: Tomáš Záhumenský

Svadba: Rebeka a Ben, Foto: Tomáš Záhumenský

Svadba: Rebeka a Ben, Foto: Tomáš Záhumenský
Americká svadba Rebeky a Bena, ktorú svojím objektívom zachytil Tomáš Záhumenský, sa niesla v modernom duchu a zaangažovaný do nej bol aj krásny zlatý retríver, ktorý neveste poslušne priniesol kyticu a zapózoval aj fotografovi.



Svadba: Hanka a Gabko, Foto: zo weddings

Svadba: Hanka a Gabko, Foto: zo weddings
Nie každý sa môže popýšiť dravcami na svadbe. Na tej Hankinej a Gabkovej pózovali orol aj sovička. Celú svadbu si môžete pozrieť TU. Krásne okamihy zachytil fotograf Pavol Straňák - zo weddings.



psicek

psy2

psy1

psicky

psy3

pes1

pes2

pes3

pes4

pes6

Foto:
davidsbridal.com
brides.com
galéria reálnych svadieb
Katarína Mikulcová  | 20.2.2018, 09:30