Klenoty svadobnej noci

V momente, keď sa svadobný deň strieda so svadobnou nocou, ujíma sa moci čaro lásky a vášne vo všetkej svojej kráse a tajomnom pôvabe. Špeciálne okamihy, akými svadobná noc bezpochyby je, si vyžadujú špeciálny „dress code“, a preto vám prinášame niekoľko nádherných inšpirácií z kolekcií svadobnej spodnej bielizne od troch známych značiek. Nech je svadobná noc dokonalou bodkou za celým svadobným dňom...
titulka

Svadobné šaty, závoj, účes, mejkap... To všetko vášho nastávajúceho nadchne počas svadobného dňa. Svadobná noc si však žiada niečo, čo skutočne opantá všetky jeho zmysly. Spodnú bielizeň, ktorá korunuje každú krivku nevesty a zvýrazní ju ako dokonalý klenot. A presne ním sa stanete pre vášho nastávajúceho vo svadobný deň (noc), ak sa inšpirujete našimi tipmi:


200vict

Diablica v anjelsky bielej bielizni od Victoria´s Secret


Kolekcia na rok 2018 sa nesie v sexi ženskom, očarujúcom a sofistikovanom duchu. Niektoré kúsky sa perfektne hodia aj pod svadobné šaty, pričom si ich dokážete prispôsobiť k rôznym strihom svadobných šiat. Zmyselná spodná bielizeň je navrhnutá tak, aby vystihla vkus každej nevesty a splnila jej najtajnejšie predstavy. Bez materiálov, ako sú chantilly čipka, vzdušný šifón, jemný hodváb a hladký satén, si svadobnú bielizeň ani nevieme predstaviť. Presne ony v rôznych strihoch vyzdvihnú vašu jedinečnú krásu vďaka dokonalým detailom a vzorom. Každý kúsok je vyrobený z tých najkvalitnejších látok s ručne zdobenými aplikáciami, takže bielizeň Victoria´s Secret je (doslova) malým  umeleckým dielom.

„V dizajne Victoria´s Secret vždy cítiť ženskosť. Milujem ten pocit, keď tvorím malé umelecké diela na mieru a predstavujem si, ako krásne v nich budú vyzerať nevesty vo svadobnú noc.“ 

Stephanie Vuolo, dizajnérka spodnej bielizne pre Victoria´s Secret



k1

k2


Rozkvitnutá ruža vo svadobnej bielizni od BHLDN

S dotykom čipky, hodvábu a kvetov je kolekcia BHLDN ukážkou vkusnej spodnej bielizne, ideálnej pre každú nevestu. Či už hľadáte šnurovacie podväzkové podkolienky, snehobielu spodnú bielizeň alebo romantické nočné košieľky v hodvábnom šate, v najnovšej kolekcii nájdete všetko, čo potrebujete. Kompletný sortiment sexi spodnej bielizne, v ktorom sa môže každá z vás cítiť príjemne, pohodlne a dokonale v tom čarovnom momente svadobnej noci. Pre výnimočné okamihy s milovanou osobou je táto bielizeň to pravé!

Je nepísaným pravidlom, že svadobná spodná bielizeň by vás mala sama inšpirovať k zvádzaniu. Pri pohľade na jednotlivé kúsky sme presvedčení o tom, že dôverovať spodnej bielizni značky BHLDN sa oplatí. Je moderná, trošku pohladená vintage štýlom, no a svoju funkciu vie isto splniť dokonale... Spodná bielizeň totiž robí nevestu krásnou a je základom pohodlia v jej veľký deň.

PS: Ak sa spojí pohodlie a komfort kvalitných materiálov, krása opracovanosti a remeselnej zručnosti a dôraz na detail, výsledkom je takáto krásna kolekcia.

k3

k4

k5


Snúbenie luxusu a štýlu v spodnej bielizni Tallulah Love

Táto kolekcia nie je na každý deň, zosobňuje výnimočnosť a krásu toho svadobného. Nicola Adamsová, dizajnérka tejto značky, vytvorila exkluzívnu zbierku ručne zdobených kúskov spodnej bielizne z kvalitného hodvábu a saténu. Jej dominantou nie je tradičná svadobná biela farba, Nicola sa hrá s rôznymi farbami a strihmi, pričom jej poznávacím znamením sú výšivky so svadobnou tematikou a nazberkané okraje, ktoré zdobia najmä nohavičky. Ak chcete unikátny model z kolekcie podarovať, môžu vám ho zabaliť do nádhernej škatuľky v tvare srdca s logom „Tallulah Love“. Ešte sa vám máli? Nášmu pozornému oku neuniklo, že v ponuke majú aj modrú spodnú bielizeň, takže niečo modré si môžete zo zoznamu vyškrtnúť... Na svadobnú noc sa bude skvele hodiť ;). 

„Prvý krok pri výbere spodnej bielizne začína hľadaním správneho tvaru a veľkosti. Ak je nevesta oblečená do krásnych šiat, stačí dokonale padnúca bielizeň a každá krivka jej bude skladať komplimenty.“ 

Nicola Adamsová, dizajnérka spodnej bielizne pre Tallulah Love


k6

k7

k8

k9

Ďalšie inšpirácie môžete nájsť tu:

Bielizeň a doplnky (Katalóg firiem)
Svadobná spodná bielizeň: Nech deň i noc stoja za to!
Evolúcia spodnej bielizne



Foto:
tallulah-lingerie.co.uk
tallulahlove.com
bhldn.com
victoriassecret.com
Katarína Mikulcová | 31.1.2018, 09:00