PANTONE paleta jarných farieb na rok 2018 na nevesta.sk!

Nový rok so sebou prináša nové výzvy, nové vyhliadky, nové vízie... My sme si pre vás pripravili špeciálne prekvapenie v podobe série článkov, ktoré sa budú venovať PANTONE farbám. Základné informácie o Pantone ste sa už dozvedeli z pilotného článku o farbe roka 2018, ktorou sa stala Ultra Violet – farba mystickosti a nekonečného vesmíru. Okrem nej Pantone ohlásilo aj ďalších 12 jarných farieb, ktoré sú, rovnako ako farba roka, módnymi ikonami roka 2018. Tu sú!
titulka

Farby na móle sú kľúčovým indikátorom farebných príbehov, ktoré môžeme očakávať, že sa prejavia vo všetkých oblastiach módy a dizajnu. PANTONE je pre módny svet ľahko prístupným sprievodcom tými najdôležitejšími farebnými trendmi v sezóne. Nimi sa môžete inšpirovať aj pri plánovaní svadby, pričom vám môžu pomôcť naše články, ktoré budeme pre vás pripravovať a budú sa jednotlivo venovať všetkým farbám, ktoré budú „in“ v roku 2018. Prevedieme vás svetom vkusných kombinácií farieb, zaujímavých farebných tipov na svadobnú výzdobu, šiat pre družičky, ozdôb, doplnkov a mnohého ďalšieho, čo so svadbou, ale i samotnou módou vo všeobecnosti súvisí.


1

2

3



Jar 2018 teda privítame energickými farbami, pričom si ukážeme neutrálne aj atypické jarné odtiene, ktoré spoločne vytvárajú originálne kombinácie a odhalia nám farebný príbeh nadchádzajúceho ročného obdobia. Okrem 12 základných odtieňov PANTONE predstavilo aj 4 klasické odtiene pre tých, ktorí sú verní klasike a prostredníctvom nej si budujú svoj osobný štýl. Ide o odtiene, ktoré sú vzájomne kombinovateľné. Toto sú ony:



4



unique_wedding_cakes


Mohlo by vás ďalej zaujímať

Farbou roka 2018 je Ultra Violet
Kvety na svadbe podľa znamení v zverokruhu






Nabudúce vám predstavíme prvý odtieň z jarnej palety PANTONE - Blooming Dahlia. Ponorte sa spolu s nami do sveta farieb!



Foto:
pantone.com
youtube.com
Katarína Mikulcová | 12.1.2018, 12:00