Horúce svadobné trendy pre rok 2018 sú tu!

Vítame novú svadobnú sezónu plnú jedinečných a zaujímavých svadobných trendov! Prináša novú vlnu estetiky – jemnú, trochu odvážnu a neskutočne zábavnú. Hravé detaily, kvetinové steny, „greenery“ výzdoba a farebné balóny, na ktorých môžete odletieť na romantickú svadobnú cestu až na samý koniec sveta... Čo prináša budúcim nevestám a ženíchom rok 2018? Neváhajte a inšpirujte sa!
titulka2
Nový rok so sebou vždy prináša nové veci – do módy prichádzajú nové farby, strihy šiat, kvety, ozdoby, účesy... Otvára sa nová kapitola trendov, ktoré so zatajeným dychom sledujeme a v hlave si vytvárame všemožné scenáre, čo s čím zladíme, čím si oživíme šatník a ktorý retro štýl znova oprášime. No a pri plánovaní svadby sa o to viac dbá na to, čo práve „letí“. A tento rok bude toho letieť oveľa viac ako v minulej sezóne! Pýtate sa prečo? Tu sú odpovede:

1. Balóniky všetkých farieb, tvarov a veľkostí

Prvým lietajúcim detailom na vašej svadbe musia byť zákonite balóny - ten najhorúcejší svadobný trend na rok 2018. Naplnené vzduchom, héliom či vodou, plápolajúce v povetrí alebo ako zábavka pre deti; balóny spestria fotografie a vyčaria úsmev na tvári úplne všetkým...


balony

2. Odtieň „greenery“  –  svadobný favorit vo výzdobe

Vaša svadba sa vďaka tomuto odtieňu stane malou zelenou krajinou s nádychom sviežej prírody. Upokojujúca zelená farba vás nadchne svojou organickou krásou a prirodzenosťou, preto ňou nešetrite a nebojte sa ňou ozdobiť svadobnú sálu od zeme až po strop. Aj kytica nevesty bude pôsobiť sviežo a romanticky, keď bude naaranžovaná v tónoch „greenery“. Ďalšie zaujímavé inšpirácie v tomto odtieni, dokonca aj také, ktoré si môžete vytvoriť vlastnoručne, vám ukážeme už čoskoro!


greenery


3. Kvetinové steny

Kvetinové steny sú staronovým trendom, ktorý však bude mať v sezóne 2018 popredné miesto. A my sme nadšení, pretože práve kvetinová stena vám môže poslúžiť ako krásna ozdoba počas svadobného obradu a tiež môže vo svadobný deň tvoriť aj fotografické pozadie v priebehu svadobnej hostiny alebo portrétneho fotenia. Nebojte sa najať si profesionálov, ktorí vám takúto nádheru vytvoria z kvetov a farieb, aké si budete želať.


stenakvety


4. Zmiešané kovy

A nemyslíme iba na rôzne druhy zlata pri výbere zásnubného prsteňa a obrúčok (čo sa v sezóne 2018 víta), ale aj zaujímavé kovové kombinácie vo výzdobe - čiže miešanie zlatých, strieborných či bronzových odtieňov v prípustných hraniciach estetiky. Jednoducho sa riaďte slovami „čo oku lahodí, to srdce poteší". :)


mixzlato

5. Oblečte sa do farieb!

Tento trend považujeme za nadčasový, pretože každá svadobná sezóna prináša aj nové zaujímavé farebné kombinácie svadobných šiat. Rok 2018 nechá zažiariť svetlé odtiene modrej, zelenej, šedej a ružovkastej farby. Populárne budú aj kombinácie oranžovej, broskyňovej a slivkovej, ako stvorené na zimnú svadbu. Staronovým štandardom svadby ostane slonovinová a farba šampanského.


keveza_romona
Romona Keveža 2017


6. Ozdobené topánky

...čímkoľvek, akokoľvek, hlavne nie obyčajné. Môžete sa pohrať s farbami a prekvapiť hostí zaujímavo ozdobenými topánkami, ktoré počas obradu zostanú decentne skryté pod sukňou svadobných šiat, aby mohli zažiariť vo svetle reflektorov počas svadobnej zábavy. Nápadité kúsky sme vám ukázali aj v niekoľkých článkoch:

Sophia Webster: Svadobné topánky na motýlích krídlach
Čo sa blyští zlatom? Predsa svadobné louboutinky!


farebnetopanky
Sophia Webster



7. Svadobné fotografie s dronom

S dronom fotografi dokážu vytvoriť krásne videá i fotografie a naozaj stojí za to, aby sa stal súčasťou vašej svadby. V súčasnosti sa fotografovanie a kamerovanie s dronom stalo veľmi populárnym. Stačí si prizvať experta, ktorý dokáže dron ovládať, aby nedošlo k nehode. Výsledkom budú úchvatné zábery z leteckej perspektívy, ktoré vašu svadbu zachytia celkom inak.


dronephoto

8. Svadobná cesta na konci sveta...

...no možno nie až tak ďaleko, ale určite čo najďalej od rušnej civilizácie, nákupných centier a ruchu veľkomiest. Lákavé už nie sú metropoly sveta ani turistické destinácie či preplnené pláže. V „kurze" sú autentické miesta s komfortom pokoja, panenskej prírody, stredomorské ostrovy a romantické plavby po tichých riečkach, ktoré sa ukrývajú medzi vrcholkami hôr. Miesta, kam ľudská noha vstúpi iba zriedkakedy, ktorých výsadou je intimita a pokoj... Medové týždne „all relaxing".


svadobnacesta

Foto:
Romona Keveža
Sophia Webster
pixabay.com
pinterest.com
weddingforward.com
Katarína Mikulcová | 11.1.2018, 09:00