Najlepšia tenistka sveta Serena Williamsová sa vydala!

Trojo svadobných šiat - to si môže dovoliť iba máloktorá nevesta. Presne toľko ich vystriedala tenistka Serena Williamsová na svojej rozprávkovej svadbe v New Orleans, kde si vzala za manžela šarmantného amerického podnikateľa Alexisa Ohaniana. No a rozprávková bola hneď z niekoľkých dôvodov. Tu sú!
titulka

Manželia si vybrali chladný jesenný dátum 16. 11. 2017 možno aj preto, aby umocnil tému svadby „Kráska a zviera"Veľkolepý interiér Centra súčasného umenia v New Orleans sa na moment premenil na jednu kapitolu z rozprávky Kráska a zviera. Pravdaže tú záverečnú, kde zvíťazila čistá láska a všetci žili šťastne až do smrti… Lustre boli ozdobené zlatými vtáčikmi, dlhé stoly okrášľovali bohaté kvetinové aranžmány a hostia sedeli na zlatých stoličkách.





Serenine prvé svadobné šaty (tenistka ich mala oblečené na svadobnom obrade) navrhla Sarah Burtonová pod značkou Alexander McQueen (viď. titulná fotografia). Mali kráľovsky objemnú tylovú sukňu s korzetom bez ramienok a „bodku" za nimi urobil trblietajúci sa pláštik, podobný tomu z rozprávky Ľadové kráľovstvo, ktorý nosila princezná Elza. :) 


Nevesta kráčala k oltáru s kyticou bielych ruží, ozdobená šperkami značky XIV Karats v hodnote 3,5 milióna dolárov, aby mohla povedať svoje „áno" ženíchovi, ktorý na ňu čakal v obleku značky Armani. Počas manželských sľubov pomenoval Alexis svoju nastávajúcu „kráľovnou" a dodal, že je vďačný, že už majú aj svoju malú princeznú, dcérku Alexis Olympiu. 






Družičky žiarili v čipkovaných šatách od Galie Lahav. Na svadbe nechýbali ani blízki priatelia manželov - Beyoncé a Jay Z, Kim Kardashian a mnohí ďalší. Všetkých prítomných dojalo krásne vyznanie ženícha adresované neveste: „Si pre mňa najdôležitejšia - ako manželka aj ako matka. Som nadšený, že sme spolu „napísali" niekoľko kapitol našej rozprávky a máme celý život na to, aby mala svoje pokračovanie. Doteraz som si vôbec neuvedomoval, že som odjakživa čakal práve na túto chvíľu. Som taký zamilovaný." 





Druhé šaty, ktoré Serena zvolila na recepciu po svadobnom obrade pochádzali z dielne Versace a boli osiate perličkami, no a neskôr sa Serena objavila v tretích šatách, rovnako od značky Versace, v ktorých spolu s manželom zatancovala prvý svadobný tanec. Boli to tzv. malé biele, s krátkou sukňou, posiate jemnými pierkami. 





A pokiaľ sa vám táto svadba zdá ešte stále málo rozprávková, isto ste ešte nepočuli o jej veľkolepom finále… Počas „after párty", ktorá sa konala po večierku, si ženích prišiel po nevestu na bielom osvetlenom koči...





Gratulujeme, buďte šťastní!


Zdroj:
brides.com
Katarína Mikulcová  | 21.11.2017, 16:00