Malá ochutnávka z najnovšej kolekcie značky Franc Sarabia na rok 2018

Španielsky módny mág Franc tentokrát nezverejnil celú kolekciu svadobných šiat, ale podelil sa s nevestami iba o niekoľko modelov, ktoré však určite stoja za pozretie. Jeho typické jemné a hladké kontúry sú krásnou ukážkou svadobnej elegancie. Ak chcete vidieť viac, dizajnér vás pozýva do svadobných predajní, kde sa skrývajú všetky modely.
titulka

Jeho modely sú jedinečné a odrážajú ducha súčasnej modernej doby, v ktorej dominuje minimalizmus. Každý model je ručnou prácou, každý je iný, každý si vás opantá inými detailmi a ozdobami... Súčasná kolekcia na rok 2017, ktorú sme vám ukázali, si získala váš obdiv, a tá budúcoročná za ňou vôbec nezaostáva. Franc totiž z klasiky dokáže vyťažiť maximum, aby splnil sny nevestám, ktoré túžia po jednoduchosti a elegancii. Jeho zmysel pre detail mu môžu závidieť mnohí...


1

Franc Sarabia: Kolekcia 2018

V budúcej sezóne nás Franc prekvapí eklektickými strihmi, ktoré dokonale štylizujú a zvýrazňujú jemné tvary žien. Čo treba vyzdvihnú a podčiarknu aj vďaka veľkej diverzite materiálov a zaujímavých ozdôb. Ako sme spomenuli vyššie, prevládajú hladké, padavé strihy s ozdobnou chantillskou čipkou či rebrodé čipkou. Franc tiež pracuje s najlepšími látkami, ako sú hodváb a tyl. Skutočnosť, že jeho kolekcia odráža najnovšie trendy, vidíme na svadobných šatách s balónikovým rukávom či rukávom evokujúcim krídla. Naším favoritom je model pokrytý čipkou, s oddeliteľnou sukňou a rázporkom, ktorý zdobia zlaté detaily na ramenách a bruchu. Veľmi pekné, čo poviete? :)



2


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Viktor & Rolf: Kolekcia Mariage
Svadobné šaty Pnina Tornai 2018: Na vlnách lásky...
Zimná rozprávka očami Zuhaira Murada
Legends by Romona Keveža 2018: Svadobné šaty s ideou mieru
Náčrty svadobných šiat roka 2018 od svetových módnych návrhárov. Krása ceruzkou!


3

4

5

6

7

8

Foto:
Franc Sarabia
Katarína Mikulcová  | 9.11.2017, 10:00