Perfektné svadobné drdoly neviest z celého sveta!

Niet elegantnejšieho svadobného účesu, ako je drdol. Voľne spustené vlasy sú pre nevestu jednoduchou voľbou, a tak trošku obyčajnou... Svadba si však vyžaduje niečo mimoriadne, pri pohľade na čo si poviete nadšené "wau". Zaujímavo riešený drdol, hladký alebo strapatý, je umením a pristane každej z nás. Nechá vyniknúť črtám tváre, krásnym náušniciam či kvetom v účese. A vedia to nevesty z každého kúta sveta...
titulkaucesy

Nadčasová vlasová elegancia

Skutočnosť, že súčasnú svadobnú módu charakterizuje minimalizmus a praktickosť, sa odrazilo aj vo svadobných účesoch. Nevesty vedia, že vypnuté vlasy zabránia tomu, aby im pramene vlasov lietali do tváre a odpútali tak pozornosť od nádherných svadobných šiat. Zároveň drdoly dávajú možnosť siahnuť po prekrásnych vlasových ozdobách, aby vytvorili vzhľad, ktorý je vám vlastný. Nehovoriac o tom, ak máte na šatách nádhernú čipku, ktorú by rozpustené vlasy chtiac-nechtiac zakryli... Mnohí tvrdia, že vypnuté vlasy sú výsadou letných svadieb, no my si myslíme, že ani vlhký vzduch a sychravé počasie nie sú veľkými kamarátmi rozpustených vlasov.

Drdoly nikdy nevyjdú z módy, preto ak chcete prežiť váš veľký deň bez zbytočných starostí a v pohodlí, nech sú vašou voľbou číslo 1!


13

14


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Šperkárka Lucia Štofej: Tvorím šperky s nádychom elegancie zašlých čias
Výnimočné svadobné ozdoby: Pocta všetkým múzam
Korunou krásy letných neviest sú DRDOLY!
Svadobné účesy zo svetových mól: Jar 2017
Krátkovlásky, tešte sa! Máme pre vás tie najkrajšie účesy...


1

10

11

12

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

3

30

31

32

33

4

5

6

8

9

7

Foto:
brides.com
Katarína Mikulcová  | 7.11.2017, 10:00