Oficiálne pravidlá súťaže Vyhrajte požičanie svadobných šiat zo salónu Nicole.

Pravidlá súťaže Vyhrajte požičanie svadobných šiat zo salónu Nicole

1. Usporiadateľ

Marketing Web Management, s.r.o. so sídlom Kláštorská 40, 949 01 Nitra, IČO: 35 934 719, spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri vedenom na Okresnom súde Nitra, oddiel Sro, vložka 16622/N (ďalej tiež "usporiadateľ").


2. Názov súťaže

"Vyhrajte požičanie svadobných šiat zo salónu Nicole!"


3. Trvanie súťaže

Súťaž trvá od 26. 10. 2017 10:00:01 hod. do 26. 11. 2017 23:59:00 hod.


4. Miesto konania

Slovenská republika


5. Účastník súťaže

Účastníkom súťaže sa môže stať každá fyzická osoba staršia ako 15 rokov s trvalým alebo s prechodným pobytom na území Slovenskej republiky, ktorá splní podmienky účasti v súťaži. Osoba staršia ako 15 rokov, ale mladšia ako 18 rokov, môže súťažiť iba so súhlasom zákonného zástupcu (ďalej tiež "účastník").


6. Podmienky účasti

Súťažiaci musia počas trvania súťaže - zdieľať príspevok s článkom o Svadobnej výstave na Facebooku. 

Pomocou automatického žrebovacieho systému - generátora náhodných čísel sa určí súťažiaci, ktorý sa stane víťazom/kou.

 

7. Výhra

Poukaz na požičanie svadobných alebo spoločenských šiat zo salónu NICOLE.


Platnosť výherného poukazu: do 12/2018


8. Nárok na výhru

Nárok na výhru má účastník súťaže, ktorý splnil podmienky účasti a bol vyžrebovaný generátorom náhodných čísel.  


9. Odovzdanie - prevzatie výhier

Odovzdanie výhry výhercom zabezpečí Partner súťaže pri návšteve ktorejkoľvek pobočky svadobného salónu Nicole.


10. Súhlas s pravidlami súťaže a ochrana osobných údajov

a) Účasťou v súťaži vyjadruje účastník súhlas s pravidlami a podmienkami súťaže a zaväzuje sa ich plne dodržiavať.

b) Účasťou v súťaži udeľuje účastník svoj súhlas so spracovaním všetkých osobných údajov poskytnutých v priebehu tejto súťaže, a to spoločnosti Marketing Web Management, s.r.o. ako prevádzkovateľovi portálu nevesta.sk, za účelom vyhodnotenia súťaže a zaslania výhry a pre marketingové účely v súlade s § 62 ods. (2) zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách, a to na neobmedzenú dobu od poskytnutia súhlasu. Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov a ďalších súvisiacich predpisov. Účastník berie na vedomie, že poskytnutie osobných údajov je dobrovoľné, že svoj súhlas môže kedykoľvek na adrese prevádzkovateľa odvolať a prehlasuje, že všetky údaje, ktoré uviedol pri registrácii sú pravdivé. Tento súhlas sa udeľuje bezplatne.

c) Účasťou v súťaži poskytuje účastník usporiadateľovi bezplatný súhlas s uverejnením svojho nicku (prezývky na portáli nevesta.sk zadanej pri registrácii), prípadne mena, iniciálami priezviska a miesta bydliska vo forme: "Nick, prípadne Meno, Priezvisko, Mesto" v súvislosti s prezentáciou výsledkov súťaže v médiách a reklamných materiáloch usporiadateľa na neobmedzenú dobu od skončenia súťaže.


11. Ďalšie dôležité podmienky súťaže

a) Vymáhanie účasti či výhry v súťaži súdnou cestou je vylúčené.

b) Zo súťaže sú vylúčení zamestnanci usporiadateľa súťaže, všetkých spolupracujúcich spoločností a svadobných salónov a osoby im blízke v zmysle § 116 Občianskeho zákonníka. V prípade, že sa niektorá z týchto osôb stane výhercom v súťaži, výhra nebude odovzdaná a táto výhra prepadá v prospech usporiadateľa. Výhra v súťaži sa neodovzdá ani v prípade, že organizátor alebo usporiadateľ zistia alebo budú mať oprávnené podozrenie na spáchanie podvodného alebo nekalého konania zo strany niektorého z účastníkov či inej osoby, ktorá dopomohla danému účastníkovi výhru získať.

c) Výsledky súťaže sú konečné, bez možnosti odvolania. Usporiadateľ si vyhradzuje právo meniť podmienky odovzdávania výhier v prípade, že mu výhry nebudú poskytnuté tak, aby mohli byť výhercom odovzdané v súlade s pravidlami súťaže. Výmena cien či vyplatenie peňažného plnenia výmenou za vecné výhry, ako i vymáhanie účasti v súťaži či výhier právnou cestou, nie sú možné.

d) Organizátor ani usporiadateľ nenesú žiadnu zodpovednosť za prípadné škody spôsobené účastníkom v súvislosti s užívaním (realizáciou) výhier. Reklamácia výhier je vylúčená. Úplné a presné pravidlá súťaže sú dostupné na www.nevesta.sk v článku pod názvom "Vyhrajte požičanie svadobných šiat zo salónu Nicole!"

e) Usporiadateľ súťaže si vo výnimočných a úplne odôvodniteľných prípadoch vyhradzuje právo súťaž ukončiť. Výhry nie je možné vymáhať súdnou cestou, ani nárokovať v alternatívnej podobe. Usporiadateľ je oprávnený zmeniť pravidlá súťaže či technické alebo organizačné zabezpečenie súťaže a v tom prípade je zmena pravidiel účinná od okamihu zverejnenia na webových stránkach www.nevesta.sk


© Marketing Web Management, s.r.o. dňa 26.10.2017

nevesta.sk, generálny partner Svadobnej výstavy | 26.10.2017, 15:00