Zimný špeciál: ručne pletené svetríky na svadobné šaty!

Zima je už za dverami, zababušte sa, milé nevesty! Prinášame vám ďalší zimný špeciál s prímesou chlpatej kožušinky, mäkkučkej vlny a ľahučkého kašmíru, no tentokrát odzrkadľujúci horúce trendy nadchádzajúcej studenej zimy 2017. To najlepšie, čo mrazivá sezóna prináša, sa ukrylo v britskej kolekcii marryandbride a americkej kolekcii BHLDN. Tak vezmite do rúk ihlice či háčkovky a inšpirujte sa. A možno si pre svoj zimný svadobný deň vytvoríte niečo výnimočné!
titulka1

Vôbec nejako striktne nezáleží, či ste nevesta alebo družička, všetky účastníčky zimnej svadby si ju chcú užiť v teple a útulnosti svetríka, bolerka, šálu alebo akéhokoľvek hrejivého doplnku. Zostať v teple počas zimnej svadby je totiž dôležité. Nikto predsa nechce vidieť váš červený zamrznutý nos alebo modré ruky. Zvažujete, akú možnosť zvoliť? Máte šťastie, lebo ste klikli správne. 


Značka marryandbride uvádza: Pleteniny z najkvalitnejších priadzí

Mohér, kašmír, hodváb a vlna z alpaka (juhoamerický druh lamy, pozn. red.) - to sú materiály, z ktorých sa ručne pletú hrejivé bolerká, šály a vesty pre nevesty. Každý model je jedinečný, individuálne spracovaný a profesionálne dokončený s maximálnou starostlivosťou. Ide o módne kúsky, ktoré môžete v budúcnosti využiť ako doplnok, ktorý vás vždy príjemne zahreje. Neutrálne farby s dominantnou snehobielou a ivory sú ľahko kombinovateľné, takže budú praktickým kúskom vo vašom šatníku. Čerešničkou na torte môže byť aj svadobná pletená bombera - módny hit, ktorý je v súčasných trendoch ešte stále živý.


1

10

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Bolerká, svetre a kožúšky ako stvorené pre zimné nevesty!
Dokonalé zimné svadobné torty, ktoré rozžiaria vašu mrazivú svadbu!
Svadobné torty: Sladká jesenná elegancia
Svadobné rukavičky - doplnok pre dámy
Svadobný podväzok: Tajomný a sexi doplnok pre šťastie


11

12

13

14

15

2

3

4

5

6

7

8

9


Značka BHLDN uvádza kolekciu Wild at Heart

Má príznačný názov, ktorý v slovenčine znamená "divoké srdce", navyše, ako uvádzajú dizajnéri, je zasnená, ženská a roztopašná. Bolerká, plášte, štóly a bundičky sú najčastejšie šité z kašmíru, šifónu alebo čipky a kožúšky z umelej kožušiny, často aj so šarmantným riešením bez rukávov. Nehovoriac o súčasnom trende - balónových rukávoch, ktoré sa v kolekcii objavili. Nás však príjemne prekvapil rozkošný kožušinkový golierik. Síce tento doplnok nevestu zahreje iba máličko, pohľad naň dozaista zahreje nejedno obdivné oko pozorovateľov :) 


bhldn1

bhldn10

bhldn11

bhldn2

bhldn3

bhldn4

bhldn5

bhldn6

bhldn7

bhldn8

bhldn9

Foto:
bhldn.com
marryandbride.com
Katarína Mikulcová | 3.11.2017, 08:00