Krása svadobného závoja

V okamihu, keď nevesta kráča uličkou k oltáru, všetci prítomní na moment stratia dych... Nádherné šaty, vizáž a účes, prosto jedinečný zjav, za ktorým robí dokonalú bodku svadobný závoj - akoby dával neveste krídla. Pavučinka utkaná z najjemnejších materiálov prizdobená hravou výšivkou, romantickými kvietkami, trblietavými korálikmi, sladkovodnými perlami a ďalšími zaujímavými aplikáciami. Predstavujeme vám závoje od Blossom Veils, ktoré sa môžu dediť z generácie na generáciu a robiť radosť aj deťom vašich detí.
titulka

Staroveké výšivkové metódy z indického kráľovského dvora

Závoje značky Blossom Veils sa vyrábajú z mäkkučkého tylu, a to od kratších až po dlhé katedrálové, ktoré vytvárajú veľkolepý vzhľad nevesty. Každý kúsok je ručnou prácou a každý je jedinečný, vytvorený presne podľa predstáv tej-ktorej nevesty. Zameranie kolekcie je kombináciou luxusného a jedinečného remesla. Závoje sú vytvorené z najkvalitnejších materiálov a pýšia sa najzložitejšími výšivkami na svete. Návrhári v Blossome sú majstrami starovekého umenia Zardosi - krásnej výšivkovej metódy, ktorú kedysi krajčíri používali na zušľachtenie odevov kráľov a kráľovien v Indii. Kvetinové aplikácie sú vytvorené z kvalitného hodvábu a šifónu, ozdobené saténovým a zamatovým vzorom, kryštálmi Swarovski, perličkami, korálikmi a flitrami.




Kvietky, trblietky alebo veľkolepá výšivka?

Každý zo závojov tejto kolekcie je svojím spôsobom umeleckým dielom. Ak si vyberiete kvetinový závoj, zrejme patríte medzi nevesty, ktoré majú rady hravosť a romantické detaily a chcú jednoduchý vzhľad svadobných šiat podčiarknuť niečím výnimočným. Nie je žiadnym tajomstvom, že mnohé nevesty milujú jemný dotyk iskier... štipku niečoho, čo ich rozžiari. Trochu vintage, glamouru i klasiky v jednom. Aj pre ne sa v kolekcii nájdu krásne trblietavé kúsky :) No a pre tie, ktoré chcú niečo špeciálne, sú tu krásne ručne vyšívané závoje. Výšivky tvoria širší alebo užší lem závoja a neraz im robia spoločnosť aj perličky či kryštály Swarovski.

Ktorý kúsok vás chytil za srdce? My sme sa zamilovali do závoja, ktorý je celý posiaty drobnými kvietkami :)





Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobný závoj

Ideálna ozdoba svadobného účesu? Tiary, hrebienky, čelenky & Co.

Výnimočné svadobné ozdoby: Pocta všetkým múzam

Štýlové svadobné klobúky a fascinátory zo Svadobného veľtrhu v Inchebe

Krása zahalená v závoji

















Foto:
blossomveils.com
Katarína Mikulcová | 2.11.2017, 13:00