Maggie Sottero oslavuje dvadsaťročnicu... Gratulujeme!

Kto je Maggie Sottero? Už dvadsať rokov je módny trh spestrený aj prácou a inšpiráciami tejto značky. Spoločnosť Emerald Anniversary odprezentovala novú kolekciu s rovnomenným názvom Emerald, ktorá vzdáva hold značke Maggie Sottero a jej odkazu. Generálny riaditeľ Wayne Webster vyzýva všetkých predajcov, aby prišli na prehliadku tejto kolekcie, ktorá bude odprezentovaná v rôznych metropolách sveta, ako Las Vegas či New York, a oslávili úspech značky. Vo videu si zároveň môžete pozrieť príbeh matky a dcéry, ktoré sa rozhodli svadobný trh zvýnimočniť šatami, s ktorými sa dokáže stotožniť každá nevesta. Snové a také romantické - do nitky!
titulkaupr


Maggie Sottero 2018: Kolekcia "Emerald"

Dominantu kolekcie tvoria vyšívané motívy, ktoré zdokonaľujú nejeden korzet navrhnutý vo vintage štýle. Nehovoriac o tom, ako krásne zvýraznia vzhľad nevesty nadýchané tylové sukne či čipkové motívy na puzdrových šatách. Ďalšiu ozdobu šiat tvoria kryštály Swarovski, koráliky, drobné perlové gombičky alebo vrecká na šatách, ktoré majú zároveň aj praktický rozmer. Väčšina modelov je situovaná v éterickom duchu s kvetinovou potlačou a v boho-štýle, ktorý reprezentujú nahé a iluzórne korzety. Značka teda ostáva verná svojmu štýlu, ktorý je plný fantázie a sladkej romantiky v elegantnom šate.

Myslíme si, že neexistuje krajší spôsob, ako osláviť okrúhle výročie značky svadobných šiat, ako predstaviť dokonalú svadobnú kolekciu. A my sa už tešíme, kedy sa najnovšia kolekcia dostane aj do slovenských svadobných salónov :)


nalani

benton
belecia

bentonmarie

Ďalej by nás mohlo zaujímať:


bernadine

calista

corianne

daisha

dylan

everly

hazel

larkin

megan

odettemarie

quintyn

raylene

rhonda

Staršie kolekcie svadobných šiat značky Maggie Sottero nájdete tu:

Svadobné šaty Maggie Sottero 2017: Rozprávková svadobná romanca
Maggie Sottero: Kolekcia Lisette 2016



Foto:
Maggie Sottero
Katarína Mikulcová  | 20.11.2017, 10:00