Ellis Bridals 2018: Svadobné šaty so 100-ročnou tradíciou

Najnovšia kolekcia tejto britskej značky predstavuje klasický štýl v čistých moderných líniách so zameraním na luxusné výšivky. Celý tón kolekcie zjemňujú modely vo farbách vintage ružovej a ivory. Svadobné šaty sú skvele navrhnuté, farebne skoordinované, vyzdvihujú krásu nositeľky a spolu s precíznymi výšivkami a aplikáciami trojrozmerných kvetov vytvárajú vzhľad, ktorý sa nám naozaj páči. Pre nevestu, ktorá vie, že klasika nikdy nevyjde z módy.
titulka

Ellis Bridals: Značka s aristokratickými koreňmi v srdci Londýna

Ellis Bridals je priekopníkom luxusného britského štýlu a elegancie. Módny dom bol založený v roku 1912 v Londýne a dnes má mnoho luxusných butikov po celom svete. Zakladateľka Ada Ellis zdokonalila svoje remeslo tým, že tvorila šaty pre londýnsku aristokraciu na začiatku 20. storočia. Jej charakteristický elegantný a klasický štýl sa veľmi rýchlo šíril a dopyt po jej šatách rástol po celom Anglicku. V 60. rokoch otvorila svoj centrálny londýnsky ateliér. Prvé šaty značky Ellis Bridals si obliekla samotná zakladateľka, keď si brala svojho manžela Sama.

10

Ellis Bridals: Kolekcia 2018

Zmyselnosť a elegancia sa stretávajú v novej kolekcii jedinečných svadobných šiat. Vrstvenie materiálov na niektorých modeloch je podmanivé z každého uhla a v každom svetle. Ženské a sofistikované čipkové detaily sú ozdobou takmer všetkých šiat. Nemožno prehliadnuť ani dotyk štýlu 20. rokov minulého storočia, ktorý demonštrujú voľné siluety šiat a oddeliteľné bolerká s korálikovou výšivkou. Na prvý pohľad sme si zamilovali model s vyšším golierikom a dlhými rukávmi z jemnej čipky. Mäkký a objemný tyl robí takmer z každej sukne dychberúci vrchol šiat. Okrem tylu pracujú dizajnéri s vrstvenou organzou, kaskádovou sieťkou či lesklým taftom. Samozrejme, vždy sa snažia zdokonaľovať detaily a inšpirujú sa 100 rokov starými archívmi techník zdobenia a ručnej výšivky.


Nadčasové, majestátne a mimoriadne elegantné. Definované precíznym britským šarmom a dôrazom na detail.  


11


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Sottero & Midgley: Inšpirované starým hollywoodskym šarmom
Svadobné šaty Matilde Cano s nádychom bohémskeho Španielska
Mon Cheri Bridals 2017: Svadobné šaty s americkým leskom
Svadobné šaty Madison James: Kompliment pre každú nevestu...
Svadobné šaty Pnina Tornai a jej korzety... WAU!


12

13

14

15

16

17

18

19

2

3

4

5

6

7

8

9

Foto:
Ellis Bridals
Katarína Mikulcová  | 9.10.2017, 15:00