Iryna Kotapska: Svadobné šaty z kolekcie Sans Souci

Viete si predstaviť kombináciu palácovej elegancie a mestského štýlu pre moderné nevesty? Je podľa vás možné spojiť krásu, jedinečnosť a pohodlie? Zjednotiť ľahkosť a expresivitu? Nová kolekcia Iryny Kotapskej, ukrajinskej módnej návrhárky, s názvom "Sans Souci" je toho skvelým dôkazom. Pozrite si štýl, prepracovanosť a jedinečný vzhľad svadobných šiat šikovnej módnej návrhárky, žijúcej u našich východných susedov!
titulka2

Iryna Kotapska: Svojou módou si podmanila tisíce ženských sŕdc

Táto progresívna ukrajinská spoločnosť šije a predáva svadobné a večerné šaty. Na trhu síce existuje iba 12 rokov, no už si získala sympatie žien nielen v európskych krajinách, ale i na Strednom a Blízkom východe. Nevyčerpateľná energia a skúsenosti dizajnérky Iryny Kotapskej nám umožňujú cítiť moderné trendy vo svete módy. Iryna vytvára zaujímavé a originálne modely.


Kolekcia Sans Souci 2017

Názov kolekcie naznačuje nielen skvelé situovanie fotenia tejto kolekcie na zámku Sanssouci, ktorý sa nachádza v Postupime (Nemecko, pozn. red.), ale stelesňuje aj ducha kolekcie, pretože "sans souci" v preklade znamená "bez obáv". Každá nevesta si bez obáv a pochybností v tejto kolekcii nájde svoje vysnívané svadobné šaty. Kotapska totiž predstavuje rôzne siluety a strihy, ktoré však majú jeden spoločný znak - prvky ručne robenej výšivky, kryštály Swarovski a perly Preciosa

V tejto kolekcii rozpráva každý model svoj vlastný príbeh...




Skvelé čítanie a úplne zadarmo! 

Čítajte nové číslo on-line časopisu Nevesta jar-leto 2017!




Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Kolekcia pre družičky od Hayley Paige
Svadobné šaty Johanna Ortiz: Všade samé volány!
MillaNova: Svadobné šaty, ktoré vám vyrazia dych!
Svadobné šaty Zuhair Murad 2018: Pre princezné...

























Svadobné kolekcie tejto ukrajinskej dizajnérky nájdete aj na Slovensku, konkrétne vo Svadobnom salóne Alexis v Kysuckom Novom Meste.


Foto:
Iryna Kotapska
Katarína Mikulcová  | 24.7.2017, 13:00