Páni, vykročte z davu!

Keď sa povie slovo svadba, každý si hneď predstaví nádhernú nevestu v bielom obklopenú peknými družičkami, trendy výzdobu či prepychovú hostinu. Áno všetko spomenutné tvorí nevyhnutnú súčasť tohto veľkého dňa ale kde je ženích? Ženícha sme si zaškatuľkovali do jednej veľkej škatule- tmavý oblek, biela košeľa, čierna alebo biela kravata či motýlik- a netreba ďalej riešiť. Mýlite sa, treba!
trendhim_titulka
V súčastnosi už existuje nespočetné množstvo farieb a vzorov, ktoré z muža urobia naozaj štýlovo oblečeného ženícha. Ak nemáte nápady, ako by sa jeho výzoru dala dať štipka originality, pozrite sa spolu s nami na súčastné trendy v odievaní a doplnkoch pre ženícha. Pretože je naozaj z čoho vyberať!


Oblek

Farby

Kto povedal, že oblek musí byť vyslovene čierny alebo tmavo modrý? Hitom sezóny 2017 je momentálne smaragdovo zelená, hnedá či bordová farba. Ženích si môže vybrať buď jednofarebnú kombináciu obleku, alebo zvoliť dvojkombináciu v podobe tmavších nohavíc a kontrastnejšieho saka. Nech sa už rozhodne akokoľvek, rozhodne bude vyzerať štýlovo.


Potlač

Veľkému úspechu sa v tejto sezóne tešia aj obleky s potlačou. Tento druh oblekov bol dokonca zahrnutý v najnovšej kolekcii od Armaniho či Missoniho. Vzorované obleky vytvárajúce 3D efekt nielenže dodajú dynamickosť obleku, ale aj zaručia, že si ženích získa pozornosť a odlíši sa od svadobných hostí.

trendhim2


Strih saka

Nech sa už v úlohe ženícha rozhodnete pre akýkoľvek materiál či farbu saka, nemali by ste zabudnúť aj na jeho strih. Číslom jeden u všetkých stylistov aj naďalej ostáva zúžené jednoradové sako. Sako tak krásne lemuje pánsku postavu a zvýrazňuje jeho hruď a plecia. Navyše, tento typ saka sa dá kombinovať s nespočetným množstvom štýlových doplnkov. 

trendhim1


Doplnky

Kravata/motýlik

Kravata alebo motýlik tvoria neodmysliteľnú súčasť ženíchovho outfitu. A či sa už rozhodnete pre prvú alebo druhú verziu, dôležitý je správny výber farby, vzoru a materiálu. Každé ročné obdobie so sebou prináša rôznorodosť farieb, materiálov a vzorov. Je len na vás, pre akú kombináciu sa rozhodnete. Jediné, na čo pri výbere nesmiete zabudnúť, je harmonické zladenie kravaty či motýlika s oblečením.
    

Vreckovky do saka

Nič nedodá celkovému vzhľadu viac elegancie ako práve vreckovka do saka. Tieto štýlové doplnky sa hodia ku každému typu obleku, smokingu či fraku. Kombinácia kravaty alebo motýlika s vreckovkou je originálny spôsob ako dosiahnuť osobitý look, s ktorým ženích určite zaboduje. Tento jednoduchý a nenákladný doplnok je možné zakúpiť v rôznych e-shopoch s pánskymi doplnkami. Jedným z nich je aj Trendhim, ktorý ponúka na výber viac ako 300 modelov v rôznych farbách a materiáloch. 


trendhim4



Kravatové spony a manžetové gombíky

Kravatové spony sa tešia opäť svojmu „comebacku“. V minulosti mali výlučne praktický účel, aby kravata nelietala, no dnes ich môžme využiť ako skvelý módny doplnok. Ideálna kombinácia pre ženícha ja tmavšia kravata so zlatou alebo striebornou kravatovou sponou, ale fantázii sa medze nekladú. Dôležité je nezabudnúť zladiť sponu s ostatnými doplnkami ako sú manžetové gombíky, hodinky či pracka na opasku.  

trendhim5

trendhim6





Zdroj a foto:
TRENDHIM
Trendhim PR | 13.6.2017, 11:00