Svadobné šaty Zuhair Murad 2018: Pre princezné...

Predstavujeme vám svadobné šaty, z ktorých srší energia a tvorivosť ich autora. Ako tvrdí sám Zuhair, inšpiráciu čerpá z pokoja botanickej záhrady plnej nádherných vodných ľalií a orchideí. Ako inak, Zuhair Murad je vždy niečo extra!
titulkazuhair2




Zuhair Murad: Kolekcia Jar/Leto 2018

Aj v jarnej a jesennej kolekcii svadobných šiat od Murada na rok 2017 nás na prvý pohľad upútali rafinované strihy a neprehliadnuteľné zdobenie, ktoré spolu vytvárali maximálny zážitok z elegancie. Inak tomu nie je ani v súčasnej kolekcii, ktorá je doslova posiata kvetmi, lístkami a motívmi imaginárnych vtákov, ktoré tvoria dokonalú ilúziu rozkvitnutej botanickej záhrady, v ktorej to žije. Pozornému oku neujde ani precízna symetria jednotlivých vzorov a strihov. Muradove modely sú veľmi zložito konštruované, s bohatými výšivkami, či už kryštálovými alebo perleťovými. Zaujímavým doplnkom sú bočné oddeliteľné sukne s bohatým objemom, takže jedny svadobné šaty môžete vo svadobný deň predviesť v dvoch prevedeniach. 

10

2

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Reem Acra: Svadobná kolekcia inšpirovaná filmom
Exkluzívne! 25 najkrajších modelov z kolekcie Pronovias na rok 2018
4 najobľúbenejšie typy svadobných oblekov
Christos Costarellos: 10 najkrajších svadobných šiat
Kolekcia svadobných šiat Dany Mizrachi 2017


3

4

5

6

7

8

9

12

13

16

18

22

Zuhairova kolekcia ako vždy prepracovaná do najmenších detailov... Milé nevesty, v ktorom modeli by ste si vedeli predstaviť prejsť uličkou k oltáru? :)



Foto:
Zuhair Murad
Katarína Mikulcová  | 6.6.2017, 16:00