Kolekcia svadobných šiat Dany Mizrachi 2017

Tento izraelský módny návrhár je doslova poháňaný vášňou vo svojej práci. Jeho najnovšia svadobná kolekcia je stelesnením ženskosti a dokonalého zmyslu pre detail. Prináša luxus, ktorý ide v ruka v ruke s profesionalitou a precíznosťou, ktoré vkladá do každého modelu. Jednoducho očarujúce! Východná krása si vás dozaista získa...
titulkadany

Dany Mizrachi: Ako sa zo žehliča odevov stal módny mág východu...

Jeho príbeh je ako z filmu. Ešte ako tínedžer pracoval v Tel Avive v malom textilnom obchode, kde žehlil rôzne druhy tkanín. Neskôr sa spolu s bratmi rozhodli pre riskantný krok a začali podnikať v módnom priemysle. Chceli zmeniť jeho tvár a uviesť na trh priekopnícke inovácie. Úspech na seba nenechal dlho čakať a stali sa prvým izraelským módnym reťazcom, ktorý zaviedol prelomové vzory "Rosh Indians". Dany viedol úspešné kolekcie večerných šiat a dopyt neustále rástol spolu s jeho vlastnými odbornými schopnosťami a ctižiadosťou. A tak sa rozhodol nasledovať vlastný inštinkt, hľadať nové horizonty v tvorbe a založil vlastný módny dom, ktorý nesie jeho meno. V súčasnosti oslavuje módny dom Danyho Mizrachiho 25. výročie a vo svete módy má svoje čestné miesto. Aj keď jeho šaty na Slovensku zatiaľ nenájdete, môžete sa aspoň inšpirovať jeho krásnymi modelmi. 



Dany Mizrachi: Kolekcia 2017

Aj jeho predchádzajúca kolekcia z roku 2015 má jedinečný dizajn a ohromujúce strihy, nehovoriac o špeciálnych ozdobných prvkoch, ktoré sú výrazným prvkom každého modelu. Súčasná kolekcia je prehliadkou svadobných šiat, ktoré sú skutočnou pastvou pre oči. S úžasným sortimentom nádherných látok, bohatým vyšívaným zdobením a dramatickými siluetami robí každý model z nevesty neprehliadnuteľnú múzu. Zaujímavé sú tiež asymetrické strihy, trojrozmerné vzory a tie najlepšie materiály, vďaka čomu sa Dany drží na čele módneho priemyslu. Každý model je výnimočný a každý vás upúta čímsi iným. 


mizrachi_11

mizrachi_10


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Blumarine: Záruka ženskosti a štýlu
Svadobné šaty Michal Medina 2017: TOP 10 najkrajších modelov
Svadobné šaty Lorenzo Rossi: Pre nespútané nevesty
Ateliér Emé 2017: Svadobné šaty po taliansky
Svadobné šaty Julie Vino: Neapolská kráska v bielom


mizrachi_12

mizrachi_13

mizrachi_14

mizrachi_15

mizrachi_1

mizrachi_2

mizrachi_3

mizrachi_4

mizrachi_5

mizrachi_6

mizrachi_7

mizrachi_8

mizrachi_9

Čo poviete na túto jedinečnú kolekciu?


Foto:
Dany Mizrachi
Katarína Mikulcová | 28.3.2017, 09:00