Vyhraj 2. cenu súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay!

Máme obrovskú radosť, že táto súťaž sa vám tak páči, že aj napriek tréme z objektívu ste sa nakoniec naozaj odhodlali a váš súťažný album už svieti v našej galérii! No pre tie, ktoré to nestihli, máme skvelú správu - súťažiť môžete ešte o pár dní dlhšie! Tak si poďme predstaviť cenu, ktorú získa výherkyňa na 2. mieste. A nie je to maličkosť, pretože Mary Kay jej zabalila darčeky v hodnote až 157 Eur!
cover_story_tvar_web_11_titulka

Balíček od Mary Kay pre výherkyňu 2. ceny by sme mohli nazvať aj prehliadkou najšikovnejších a zároveň aj najpredávanejších produktov, pretože viaceré z nich sú stálice, ktoré obľubujú aj profi vizážisti pre svoje skvelé vlastnosti.

 


Poďme sa spolu pozrieť, čo sa skrýva v balíčku pre výherkyňu 2. ceny.



Pleť


Tento výrobok síce používate až na záver dňa, ale keďže je jedným z bestsellerov pre jeho skvelé vlastnosti, náš balíček uvádzame práve ním:

Odličovač očí

odlicovac_oci

Možno to poznáte: Milujete krásne nalíčené oči, zvýraznené čiernou linkou... No večer, keď sa máte odlíčiť, je to doslova trápenie. Oči sú podráždené tým, že sa úporne snažíte zotrieť aj posledné stopy mejkapu a výraznej čiernej linky. S týmto prípravkom bude  teraz aj odličovanie pôžitkom - je nemastný, no ukľudňujúci. Stačí priložiť vatový tampón na niekoľko sekúnd na zatvorené očné viečko, nechať pôsobiť a potom jemným pohybom zotrieť zvyšky očného líčenia. Hotovo! 



Tuhý minerálny púder Beige 1

tuhy_puder_1

Novinky v kozmetike nás stále niečím prekvapujú, pretože prinášajú často praktické prípravky, ktoré rady zaradíme k must-have vecičkám v kabelke. Patrí k nim aj tento kompaktný púder, ktorého najväčšími výhodami sú jednoduchá aplikácia, kontrola lesku a matný efekt, ktorý pleti prepožičiava.


Pure Dimensions™ Paleta očných tieňov Moroccan Dunes

eyepalette_moroccandunesmary_kay

Nechajte sa zlákať krásnou kombináciou farieb, inšpirovaných púštnymi dunami exotického Maroka. Odtiene sú nevtieravé a jemné, no nikdy sa vám nezunujú, pretože ich môžete navzájom donekonečna kombinovať. Hodia sa k tmavej, ako i bledej pleti, a vďaka jemne mletým pigmentom sú hodvábne jemné.  


NouriShine Plus® Lesk na pery

nourishine_mary_kay

Tento lesk určite oceníte, najmä ak okrem plných farebných pier máte rada pocit, že vaše pery sú hebké a hydratované. Tento lesktotiž sľubuje presne to! Je vyživujúci, nelepivý a obsahuje bohatý komplex antioxidantov a rastlinných výťažkov, ktoré vyhladzujú a chránia vaše pery. 


Maskara Ultimate™ Black

ultimatemascara

Ďalší produkt, na ktorý nedajú dopustiť mnohé beautymaniačky. Táto riasenka sa totiž môže pochváliť nálepkou "bestseller" vďaka svojim perfektným vlastnostiam. Má perfektnú kefku a špeciálne zloženie, ktoré extrémne zvyšuje objem a hustotu rias. Ľahúčko ňou docielite vzhľad dlhých, plných a dokonale oddelených mihalníc!


Telo

Kolekcia Satin Body

satin_body_mary_kay

K tejto sade nemáme čo dodať, pretože táto trojica - peelingový krém, telový gél na umývanie a holenie a hydratačné telové mlieko - si vás získa sama. Po jej použití budete mať priam saténovú pokožku!




Hodnota 2. ceny: 157,40 Eur


Láka vás získať skvelé ceny, alebo by ste radšej boli na titulke časopisu Nevesta?


Ceny do súťaže výherkyni venuje

mary_kay_black


exkluzívny partner súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay


2_2015_titulka_web

(Na obálke vydania 2/2015 je víťazka súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay 2015, Lenka Luptáková)



Foto produktov:

Mary Kay


Foto: Chriss by nevesta.sk
Svadobné video: PANAMERA motion pictures, Jozef Žitňanský
Miesto fotenia: Hotel Château Béla 
Líčenie: Kriszta Tatár 
Vlasový styling: Daniela Ceselčíková
Kvetinová stena a dekorácie: Annamária Tóth Wedding Decoration
Svadobné šaty: Natasha Azariy
Limuzína: exkluzívna novinka Chrysler 300 Stretch limo od spoločnosti RAI LIMO
Sekt: Hubert J.E.
eva | 15.4.2017, 20:00