Svadobné šaty Julie Vino: Neapolská kráska v bielom

Ďalšia kolekcia Julie Vino na rok 2017 uzrela svetlo sveta a je okúzľujúca! V objatí slnečných lúčov sa skvie pobrežné mesto Neapol, ktoré obmýva Tyrrhenské more a všade navôkol sa na jeho azúrovo modrých vlnách kolíšu farebné člny. Najväčšou ozdobou sú však modely svadobných šiat a ich nositeľky, ktoré sa v tomto prostredí vynímajú ako božské múzy. Celá kolekcia je inšpirovaná týmto historickým mestom a jeho romantickou atmosférou. Jednoducho nádhera!
titulka

Julie Vino: Móda ma uchvátila už v útlom detstve

Je prirodzene kreatívna a neskrýva svoju vášeň pre krásu a detail. Talent a jedinečné štylistické vízie tejto izraelskej dizajnérky ste už mohli postrehnúť aj v predchádzajúcich kolekciách pre rok 2015 či vo svadobnej kolekcii, na ktorej spolupracovala s Adim Sholomom. Ale poďme pekne po poriadku... Po získaní vysokoškolského vzdelania v odbore "módny dizajn" absolvovala prax v popredných módnych domoch, ktoré sa venovali navrhovaniu svadobných a večerných šiat v Kanade a Izraeli. Neskôr sa pustila do budovania vlastnej značky. 

julie

Inšpirovaná tkaninami a rôznymi doplnkami, začala pre svoju značku dovážať exkluzívny rad jedinečných látok z celého sveta, ako bol ručne vyšívaný brokát z Indie, unikátne čipky z Francúzska a tkaniny bohaté na detail a výšivky z Talianska. Práve materiály zabezpečili to, že každé jej šaty sú jedinečné. Samozrejme, v neposlednom rade je dôležitý Juliin dôraz na kvalitné šitie, jej typické výrezy na šatách, aby nevesty vyzerali ženskejšie a štíhlo, a tiež textúry a výšivky na každej tkanine, aby nevesta v šatách dokonale vynikla.



Julie Vino: Kolekcia "Napoli" 2017

Najnovšia kolekcia je inšpirovaná mestom Neapol, ktoré je moderné, so živou kultúrou v rámci svojej dlhej histórie. Celá kolekcia je pochvalou klasických siluet v modernom svetle. Odkaz na bohaté talianske tradície je možno vidieť v každom detaile - na vrstvených tylových sukniach, ručne vyrábanej alenconskej čipke či spletito vyšívaných korzetoch. Kolekcia je určená pre nevestu, ktorá sa nebojí koketných výstrihov s jemnými čipkovanými detailmi. Ide o veľmi zmyselné modely, pričom v každom sa odráža jedinečný štýl dizajnérky

Nenechajte si ujsť tieto úžasné šaty, ktoré vám spolu s prostredím prímorského Neapola vyrazia dych!





julievino_1

julievino_2

julievino_3

julievino_4


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadba na valentínsky spôsob
Haute Couture Fashion Week 2017: Paríž privítal jarnú módu!
Svadobné šaty Ines Di Santo: Ako rozkvitnutá jarná lúka!
Svadobné šaty Mira Zwillinger: Inšpirované mágiou jari
Svadobné šaty Franc Sarabia: Vítanie jari po španielsky


julievino_5

julievino_6

julievino_7

V predajniach PNS už na vás netrpezlivo čaká nádherná ročenka NEVESTA 2017:



julievino_8

julievino_9

julievino_10

julievino_11

julievino_12

julievino_13

julievino_14

julievino_15

julievino_17

julievino_18

julievino_19

julievino_20

julievino_21

julievino_22

julievino_23

julievino_24

julievino_25

julievino_26

julievino_27

Tá slnkom zaliata scenéria a úchvatné modely nás absolútne ohromili! Aj vás?


Foto:
Julie Vino

Katarína Mikulcová  | 20.2.2017, 15:00