Krátkovlásky, tešte sa! Máme pre vás tie najkrajšie účesy...

Ak si vy, milé nevesty s krátkymi vlasmi, myslíte, že máte pri výbere svadobného účesu obmedzenejšie možnosti, opak je pravdou! Váš krátky zostrih ešte neznamená, že sa nevmestíte do štandardnej predstavy o dokonalej neveste. Ba dokonca vás váš krátky účes inšpiruje k tomu, aby ste siahli po výnimočnom vlasovom doplnku a vy tak budete neskutočne šik! Tento blog vás ohromí veľkým množstvom zaujímavých nápadov a tipov. Chcete sa v deň "D" prezentovať vašou krátkou korunou krásy v tom najlepšom svetle? Nahliadnite do našej galérie a určite v nej nájdete účes práve pre vás!
titulka3
Krátke vlasy si priam vyžadujú nejaký kontrastný detail, ako sú majestátnejšie vlasové doplnky (čelenky, hrebienky, sponky, tiary, kvety atď.). Krátke "bob" účesy ponúkajú veľkú príležitosť vytvoriť romantické svadobné drdoly, prípadne môžu zostať iba voľne spustené a zvlnené. Môže sa s nimi hrať svieži jarný vánok. Ak chcete svadobný účes poňať vo veľkom štýle, nebojte sa siahnuť po obrích kvetinových korunách, ideálnych na jarnú svadbu. Veľmi štýlové sú aj rozstrapatené účesy, pri ktorých je časť vlasov natočená a vypnutá do drdola a ostatné kučeravé pramene sú spustené do tváre. Rustikálny vzhľad dosiahnete, ak do elegantného drdola alebo vlnitých vlasov pridáte trochu zelene alebo jemných kvietkov pre prirodzený vzhľad. A nakoniec závoj... Ten nie je iba pre dlhovlasé nevesty. Vysoko naberané drdoly dokáže krásne dozdobiť a vy už nebudete potrebovať žiaden vlasový doplnok.

Noste svoje krátke vlasy s gráciou a neprepadajte kvôli nim panike zo svojho veľkého dňa. Bez ohľadu na to, akému módnemu štýlu dávate prednosť, v tejto galérii vám isto padne do oka nejeden účes.






V stánkoch PNS už na vás netrpezlivo čaká ročenka NEVESTA 2017!

rocenka_2017_titulka_200

Kúpte si printovú ročenku NEVESTA 2017!
Ročenka NEVESTA 2017: Skutočné romantické čítanie v luxusnom prevedení






Ďalej by vás mohlo zaujímať:

RETRO je stále in! Aj vo svadobných účesoch...
Najkrajšie svadobné účesy: drdoly a vrkôčiky
Najkrajšie vlasové ozdoby neviest, v ktorých zažiarite aj vy!
Zapletané svadobné účesy: Trendy na jar 2016 
Tipy na svadobné líčenie: Nežná princezná alebo výrazná femme fatale? 










































shorthairbride




Veríme tomu, že sa vám naša galéria krátkych svadobných účesov páčila! :) 


Foto:
pinterest.com 
Katarína Mikulcová  | 9.2.2017, 10:00