Kúpte si printovú ročenku NEVESTA 2017!

Veľká, obsažná a kvalitná svadobná publikácia, ročenka NEVESTA 2017 je práve v predaji! Dovolí vám snívať, vyberať si krásne svadobné šaty, poradí vám a pomôže pri plánovaní vašej dokonalej svadby!
rocenka_2017_titulka_12_web
Čítate naše články, listujete našimi editoriálmi, lajkujete, jednoducho - máte radi "Nevestu" na webe? Ak máte radi originálny a kvalitný obsah, robený so srdcom a nadšením,

tak práve pre vás je určené nové, tlačené a krásne 300-stranové vydanie svadobnej ročenky, ktorú ako obdivovateľka všetkého, čo so svadbou súvisí, musíte určite mať!


Vyberte si z dvoch tituliek! Ktorá sa vám páči viac?


Pokiaľ sa poponáhľate, môžete si v stánku vybrať ročenku s obálkou, ktorá sa vám páči viac:


Na tejto hviezdi krásna Sara Witt:

rocenka_2017_titulka_2_final_440px



Na tejto obálke vás očarí elektrizujúci pohľad Blanky:
 
rocenka_2017_titulka_1_final_440px-2


Kde si môžete ročenku Nevesta 2017 kúpiť?

Odteraz v sieti PNS po celom Slovensku, osobne u nás v redakcii alebo si ju môžete objednať mailom a my vám ju zašleme poštou.
Informácie vám poskytneme aj na tel. čísle 0911 22 99 44.




Výber z obsahu


WEDDING STORY

Ona a on, ráno pred svadbou, ktoré majú len pre seba. Dokonalé šťastie, ktorému sa tešia v objatí toho druhého.

2017_nevestinine_rano_web


DUBAJ

Mesto neobmedzených možností, v ktorom sa stretávajú dve tváre. Jedna má podobu nevídaného luxusu a prepychu, tá druhá, tvár púští a pláží, je dobrodružná a trochu tajomná. Pre Katku a Ľuboša je to nielen mesto, ktoré im učarovalo a v ktorom prekvitla ich láska, ale stalo sa aj jasnou voľbou na svadobné fotenie. Pozrite sa, aké nádherné scenérie zachytili svadobní fotografi Ivana a Peter Millerovci, a inšpirujte sa!

2017_dubaj_web


AKO Z ROZPRÁVKY

Vysnené životné okamihy si zaslúžia rozprávkové šaty. Minimálne také krásne, aké ponúka mladá talentovaná módna návrhárka Jaroslava Wurll Kocanová. Jej poctivá práca z malého ateliéru očarila už množstvo nádejných neviest či žien, ktoré jednoducho vedia byť hlavnými hrdinkami vo svojom živote. Zahaľte sa do šifónu, tylu či čipky a zažite tú svoju vysnenú rozprávku.

2017_ako_z_rozpravky_web


AKO SI VYBRAŤ ŠATY?

Svadobné šaty nie sú uniforma, ktorá je daná bez ohľadu na to, či ste štíhla alebo moletka, nižšia alebo vysoká, s bledou pokožkou alebo snedou. Všetky menované atribúty sú veľmi dôležité, no najväčšiu úlohu zohráva vek. Áno, svadobné šaty by ste si mali vyberať v prvom rade podľa vášho veku.

2017_svadobne_saty_podla_veku_web


PRINCESS

Magické château s rozľahlým anglickým parkom, v ktorom sa ladne prechádza princezná. Ako labuť v skvostných svadobných šatách vpláva do barokových salónov, kde prebúdza grófov z historických obrazov.

2017_azariy_web


MAGIC SQUARE

Filozofia geometrie a jej jednoduchá rafinovanosť. Kombináciu bielej a jemnej vanilkovej farby narúšajú farebné očné linky a rúže. Svadobný experiment, ktorý osloví ženu s citom pre výtvarné umenie. Magická, éterická, rafinovaná nevesta budúcnosti podľa návrhárky MAty Durikovic.

2017_magic_square_web


KRÍDLA ANJELA

Trochu chladná, možno trohu nedotklivá, ale zato étericky krásna. Je tu, aby chránila, ale sama pritom potrebuje zachrániť. Je to anjel, ktorý prišiel na zem spoznať lásku...

Zapojte sa do súťaže na svadobnom portáli nevesta.sk a vyhrajte svadobné šaty Mata Durikovic by nevesta.sk!

2017_wingsofeternity_web_varianta


WHITE PRIDE BRIDE

Buďte jedinečnou nevestou v šatách, ktoré dýchajú elegantnou jednoduchosťou. Vo svoj veľký deň sa oblečte štýlovo, minimalisticky a trendovo. Vyberte si z novej kolekcie svadobných a spoločenských šiat od módnej návrhárky Michaely Ľuptákovej.

2017_pride_web



HOSTIA PODĽA ETIKETY

Viete, čo môže dojem zo svadby celkom pokaziť? Nevhodne oblečení svadobní hostia! Hovoríte si, „ale veď to ovplyvniť nemôžem...” Omyl! Existuje elegantný spôsob, ako túto chúlostivú záležitosť  vyriešiť, a to v súlade so spoločenskou etiketou.

2017_svadobni_hostia_web


MADONNA

Ako anjel. Ako múza. Nebesky krásna madona.
Vystupuje z barokových obrazov a zvádza nás, aby sme podľahli jej kúzlu a vniesli do svadby nádych luxusu dávnych čias. Svadobné šaty z dielne módnej návrhárky Viery Futákovej sa nedajú opozerať. Pri každom ďalšom pohľade vás prekvapia novými zaujímavými detailmi. 

2017_madonna_web


VÝBER Z NAJKRAJŠÍCH SVADOBNÝCH FOTOGRAFIÍ

Vybrali sme 10 NAJ fotografií, ktoré u nás zabodovali svojou atmosférou, emóciou, farebnosťou, kompozíciou či nápadom. Presvedčia vás, že aj svadobná fotografia môže byť umenie. Stačí si vybrať štýl, ktorý sa vám páči. 


2017_foto_dna_web



AMATÉR VS. PROFESIONÁL

Kto je profesionálny svadobný fotograf? Ako ho rozpoznať v záplave amatérov? Podľa čoho by sa nevesty mali rozhodovať pri výbere svadobného fotografa, aby dostali profesionálny fotovýstup zo svojej svadby? Tieto tri otázky sme položili siedmim slovenským profesionálnym svadobným fotografom.

2017_profesionalny_fotograf_web


ETERNAL BEAUTY

„Nastal čas priznať farbu. Bielu farbu. Je mi blízka ženskosť, nežnosť a jednoduchá krása v dámskych modeloch. Ak som to niekedy v minulosti robila ináč, tak som ešte nedospela k tomuto zrelému faktu, alebo som sa presviedčala o opaku. Dnes viem, že pre pánov tvoriť nebudem. Ak som pred istým časom pochopila, že sa chcem vyjadrovať odevom, tak dnes ešte viac chápem, že chcem odievať ženy. Dokonca mám pocit, že ich chcem zaodieť v najkrajšom momente života.” Annamária Čontofalská, autorka kolekcie.

2017_eternity_web



ĽADOVÁ PRINCEZNÁ

Luxusné čiapočky a ozdôbky môžu mať v zime úplne iné čaro. Tie háčkované nevestu aj trošku zohrejú alebo aspoň navodia pocit tepla a tie šité z korálikov zas vytvoria atmosféru 20. rokov minulého storočia. K tomu už len výrazné obočie, červené líčka a nostalgický výraz Coco Chanel… 

2017_ladova_princezna_web


JUST MARRIED

Máte za sebou ten najkrajší deň v živote. Opojení láskou a šťastím padáte do postele, už sa nemá čo pokaziť…
Cítite sa nadpozemsky, ale aj na smrť unavení, a jediné, čo si teraz dokážete predstaviť, je položiť sa do mäkkých perín, užívať si jeden druhého a donekonečna si predstavovať tie najkrajšie momenty z vašej svadby. 

2017_just_married_web


SVADOBNÝ KATALÓG

Vaše svadobné prípravy práve začínajú! V nasledujúcich mesiacoch budete potrebovať tých najlepších profesionálov. Preto vám prinášame katalóg vybraných TOP firiem, ktoré sú pripravené splniť vám vaše svadobné sny!

2017_katalog_web


Nezabudnite! 

NEVESTA 2017 je v stánkoch PNS na celom Slovensku!

eva | 13.1.2017, 12:00