Pronovias pre družičky: Na okamih kráľovnou!

Na to, že dielňa Pronovias nás každý rok uchváti dvoma prekrásnymi a okázalými svadobnými kolekciami, ktoré nám na okamih celkom vyrazia dych, sme si už zvykli. Okrem toho sa však podieľa aj na ďalších dvoch kolekciách "Cocktail" a "Ceremony", ktoré sú zamerané výlučne na výnimočné udalosti, akými svadba bezpochyby je. Je pre nás potešením predstaviť vám tú na rok 2017. Nazrite do galérie šiat, z ktorých si, milé družičky, nebudete vedieť vybrať, verte mi!
titulkaofficial

Tento rok uzrela svetlo sveta len jedna kolekcia, ktorá zlúčila obe kategórie, no ani jednej nezostala nič dlžná. A čo nás teší najviac, v šatách sa predviedla naša nádherná a úspešná modelka Michaela Kocianová. Niet divu, prečo práve ona, veď Slovenky sú predsa najkrajšie, to je známy fakt. Michaela patrí k najznámejším slovenským topmodelkám. Objavili ju v súťaži Elite Model Look Slovakia v roku 2004. V súčasnosti žije v New Yorku, pracuje pre agentúru Elite Model Management a patrí medzi TOP 15. Venuje sa kampaniam pre Diora, Givenchy, Vivienne Westwood, Monique Lhuillier a mnohých ďalších vrátane módneho domu Pronovias. Pozrite sa ako hviezdi v ich aktuálnej kolekcii.



Pronovias: Cocktail and Ceremony 2017

Kolekcia týchto šiat je taká pestrá, akoby do nej maliar vylial farby z celej svojej palety. Nápadné kontrasty zdobia sugestívnejšie a sofistikovanejšie modely, naopak tie, ktoré definuje minimalizmus a sú synonymom jednoduchosti a čistoty, podčiarkuje iba jemný akcent. Dominujú čipkované živôtiky, ktoré sú skombinované s padavými sukňami, čiže vzniká efekt dokonalej symbiózy. Detaily, ktoré robia šaty unikátnymi, sú najčastejšie kvetinové motívy, brošne, kamienky a jemné výšivky, ktoré zvýrazňujú siluetu nevesty. Na prvý pohľad vás zaujmú nielen dlhé, rozprávkové šaty, ale aj kokteilové, ktoré sú ideálnou voľbou pre jarné a letné družičky. Stredobodom všetkej pozornosti budete aj v elegantných overaloch. Áno, je to voľba pre odvážne, ale zároveň vynikajúca príležitosť ako zažiariť. 

baeza_b


Jar ožíva v nejednom modeli, hlavne vďaka nádherným kvetinovým mozaikám, rastlinným motívom a rôznofarebným aplikáciám, ktoré prilákajú všetky pohľady práve na vás. Ste predsa pravou rukou nevesty, zaslúžite si trochu obdivnej pozornosti. Samozrejme, šaty sú iba šperkom, ktorý vyzdvihne všetky vaše prednosti. Odhaľte spolu s nami rafinované tajomstvo tejto skvostnej kolekcie! 

PS: Nezabudnite zavrieť ústa od úžasu.


baeza_d

bahamas_b


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Kolekcia pre družičky plná farieb!
Jesenná kolekcia BHLDN pre družičky
Salón Valery predstavuje kolekciu pre svadobné mamy: Sonia Peňa je absolútne výnimočná!
Žiarivá kolekcia svadobných črievičiek Oscar de la Renta!
Chcete byť v deň svadby zvodná ako labuť? Obujte si


baltar_b

barbados_b

bea_b

bego_b

begur_b

beirut_b

birmania_b

blasco_b

bogota_b

bogota_d

brasil_b

breda_b

bristol_b

brooklyn_b

cacey_b

cailen_b

candela_b

capucine_b

caralia_c

carol_c

catania_b

catania_d

caula_b

caula_c

cecilia_b

celia_b

cerise_b

cirile_b

cisca_b

claire_b

clara_b

claudia_b

castelo_d

V ktorých šatách z dielne Pronovias by ste chceli zažiariť, budúce družičky? 


Foto:
pronovias.com

Katarína Mikulcová | 7.2.2017, 10:00