Žiarivá kolekcia svadobných črievičiek Oscar de la Renta!

Je považovaný za módnu legendu, pretože jeho meno sa stalo jedným z najvyhľadávanejších v haute couture. Jeho lichotivé ženské figúry a dokonalý cit pre detail si získali srdcia žien po celom svete, nehovoriac o tom, že jeho módu milovalo niekoľko prezidentských prvých dám... Módny dom Oscar de la Renta prináša pôvabnú kolekciu topánok, určených pre ženy, ktoré chcú byť výnimočné.
titulka

Keď v roku 2014 módny návrhár Oscar de la Renta tento svet opustil, miesto kreatívneho riaditeľa jeho značky prebral Peter Copping. Vedie tak jeden z najznámejších módnych domov na svete, ktorého história sa začala písať v roku 1965.  

Najnovšia kolekcia topánok pre nevesty, ktorú vám predstavujeme, je vyšperkovaná, ozdobená žiarivými kryštálmi a metalickými farbami. Oslnivá a podmanivá zároveň. 




Zaujímavosťou je, že väčšina párov týchto nádherných topánok bola vyrobená v Taliansku alebo vo Francúzsku z tých najkvalitnejších materiálov, ako sú satén, najjemnejšia koža či taliansky semiš. Vzhľad niektorých modelov ozvláštňujú zložité ručné výšivky a korálkové nášivky, evokujúce vzhľad francúzskej čipky. Okrem toho sú ako ozdoby použité perly, miniatúrne stuhy a členkové popruhy. Pre očarujúci efekt predĺžených nôh vám určite odporúčame zvoliť topánky na vyššom podpätku. Ak uprednostňujete komfortný štýl a minimalistický vzhľad, v kolekcii nájdete aj elegantné topánky na nižšom opätku. Zlaté, striebristé či platinové farby topánok okamžite upútajú pozornosť všetkých naokolo. Žiarivým doplnkom nejedného páru sú aj kryštály Swarovski. Kolekcia je inšpirovaná klasickým dizajnom módy 18. storočia vo Versailles. Nemožno jej teda uprieť absolútnu nadčasovosť a kráľovský luxus. Vaša noha sa bude lesknúť pri každom kroku uličkou k vášmu vyvolenému... Neveríte? Aha!


Oscar de la Renta: Kolekcia "Sparkling Steps"












Ďalej odporúčame:





Dokonalá bodka za svadobným outfitom, nemyslíte? 



Foto:
Oscar de la Renta
Katarína Mikulcová  | 9.1.2017, 10:00