Kolekcia Paolo Sebastian: Ako prechádzka po rozkvitnutej lúke...

Predstavte si, že kráčate po lúke plnej tých najrozmanitejších kvetov, nad ktorými kde-tu lietajú pestrofarebné motýle. S ich krídlami a okvetnými lístkami sa pohráva mäkký vánok. Krásna predstava, že? A presne taká čarovná je kolekcia Paola Sebastiana na jar a leto 2017. Každý model je navrhnutý tak, aby zachytil pohyb kvetín plápolajúcich vo vetre. Také romantické!
titulka

Paolo Sebastian

Austrálsky módny návrhár Paul Vasileff má iba 26 rokov, no v módnom priemysle zanechal vďaka svojim schopnostiam a tvorivým víziám nezmazateľnú stopu. Mladý chlapec, ktorého naučila šiť babička, teraz stojí na čele značky, ktorá sa stala medzinárodnou ikonou a podmanila si klientelu a médiá z celého sveta. Často sa inšpiruje bájkami alebo rozprávkami, a tak vytvára veľký príbeh odzrkadľujúci osobitý dizajn a odborné krajčírstvo. Špecializuje sa na couture šaty šité na mieru, ktoré zvýraznia krásu jednotlivca. 

Prvá kolekcia uzrela svetlo sveta v roku 2007 a otvorila mu brány do sveta módy. V nasledujúcich rokoch sa jeho módny dom stal jedným z vedúcich sídel krajčírskeho umenia, pričom každoročne svet uzrú dve kolekcie. Typická je pre neho ručná výroba, ktorá je dôkazom dokonalej krajčírskej zručnosti. Jemný tyl, francúzska čipka, romantické siluety a zložité ručné výšivky - to sú kľúčové prvky Sebastianovej tvorby.





Paolo Sebastian: Kolekcia Wildflowers Jar/Leto 2017

Kolekcia evokujúca jemný vánok pohládzajúci lúčne kvety... A tie na jednotlivých šatách vytvárajú predstavu bohémskeho sna. Vďaka vejúcim rukávom, zmyselným výstrihom, tkaninám jemným ako obláčik a aplikáciám magnólií a broskyňových kvetov sa kolekcia usiluje vytvoriť predstavu letného popoludnia, stráveného pri vyberaní kvetov. Couture modely sú zdobené zložitými konvalinkami a púpavami. Kolekcia je plná čerstvých letných kvetov a trávy, ktoré ilustrujú návrhárov zmysel pre detail. Zaujímavá je aj použitá paleta farieb: levanduľová, búrková šedá, ružová či zlatá

Zaujímavosťou je, že letnú lúku na módnej prehliadke kvetinárstvo plánovalo a realizovalo 5 týždňov. Trávnik bol pestovaný iba pre túto príležitosť a zdobili ho naozaj pozoruhodné ryžové kvety, harmanček a mnohé ďalšie. "To vytvorilo pokojnú, krásnu a prírodnú atmosféru," poznamenal návrhár. Milé nevesty, poďte sa spolu s nami pozrieť na lúku plnú kvetov a kvetinových víl. Veríme, že nejeden model si získa vaše sympatie.




Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Zuhair Murad: Päťdesiat odtieňov nepoškvrneného zvádzania...
Svadobné šaty Naeem Khan: Návrat k indickým koreňom
Bolerká, svetre a kožúšky ako stvorené pre zimné nevesty!
Tipy na svadobné líčenie: Nežná princezná alebo výrazná femme fatale?
Chcete byť v deň svadby zvodná ako labuť?




Nádherné svadobné a spoločenské šaty nájdete v našom katalógu firiem:


Svadobné šaty
Spoločenské šaty


















Nám táto kolekcia svojou krásou vyrazila dych. A vám?



Zdroj:
Paolo Sebastian
Foto z prehliadky:
Zak Kaczmarek
Katarína Mikulcová  | 29.12.2016, 15:00