Ester Haute Couture: Svadobné šaty utkané z čírej elegancie

Ako povedala módna ikona Audrey Hepburnová: "Elegancia je jediná krása, ktorá nikdy nezmizne." V prípade kolekcie Ester Haute Couture to platí dvojnásobne. Nádherné ženské siluety, vznešené perly a čipkové detaily navodzujú dokonalú elegantnú atmosféru. Povedať, že táto kolekcia je krásna, je slabé slovo. Každá nevesta, ktorá sa rozhodne pre šaty tejto mladej izraelskej návrhárky, nebude mať vo svadobný deň inú možnosť, ako šťastne žiariť kráčajúc uličkou k oltáru. Jednoducho wau!
titulka_2

Ester Haute Couture

Ester je slávna izraelská módna návrhárka, ktorá tvorí hlavne elegantné svadobné a večerné šaty. Už ako malé dieťa vedela, čo je haute couture, keďže ho dokonale ovládala jej matka. Navrhovala bezchybne padnúce a exkluzívne modely. Ester vyštudovala dizajn na Wizo Haifa Academy. Má originálny štýl a cit pre vytváranie nadčasových šiat. Ester Studio sa nachádza v severnej časti Izraela a team tvoria skúsení pracovníci, ktorí Ester pomáhajú pri vytváraní šiat, pričom venujú osobitú pozornosť hlavne osobnosti nevesty, jej štýlu a prednostiam.


Ester Haute Couture: Kolekcia 2016

Romantické textúry a ozdoby - to je tohtoročná kolekcia svadobných šiat, v ktorých sa spája originalita so štipkou drzosti. Modely sa vyznačujú ručne vytváranými, zložitými vzormi, pričom dizajnérka použila tkaniny najvyššej kvality, čím zabezpečila integritu svojich návrhov, takže jej originalita a vkus doslova prekvitajú v konkrétnych modeloch. Šifón, hodváb, tyl... Ich kombinácie a najrôznejšie strihové prevedenia robia zo šiat umelecké skvosty.

Či už hľadáte šaty s hlbokým výstrihom, s odhalenými ramenami alebo s vysokým golierikom, každá z vás si nájde tie "svoje". Tradičné siluety, jemná čipka, organza a iluzívne krajkové výstrihy robia túto kolekciu ženskou a neodolateľnou. Dokonalú bodku robia celkovému vzhľadu šiat objemné vlečky, lichotivé dlhé rukávy alebo zvodné rázporky. Precíznosť a luxus nemožno odoprieť ani jednému modelu. Nájdite si v našej galérii tie pravé!




Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Saiid Kobeisy 2017
Svadobné šaty Zuhair Murad: Päťdesiat odtieňov nepoškvrneného zvádzania...
Isabelle Armstrong: Svadobné šaty plné života, lásky a romantiky...
Svadobné šaty Hayley Paige: Návrat do viktoriánskej éry
Kozmopolitná elegancia: Jesenné svadobné líčenie s novinkami Mary Kay




Tie najkrajšie svadobné šaty nájdete v našom katalógu firiem:


Svadobné šaty





























Čo poviete na svadobnú módu Blízkeho východu? 



Zdroj:
Ester Haute Couture
Katarína Mikulcová | 29.11.2016, 15:00