Svadobné šaty Zuhair Murad: Päťdesiat odtieňov nepoškvrneného zvádzania...

A je tu! Jesenná kolekcia svadobných šiat pre rok 2017 od libanonského módneho návrhára Zuhaira Murada už uzrela svetlo sveta a my zase raz nevychádzame z úžasu. Budúcoročná jesenná nevesta a lá Zuhair je elegantná, sexy a cudná zároveň. Nechajte sa zviesť týmito čiernobielymi fotografiami, ktoré vám vyrozprávajú príbeh o mladej žene, zahalenej v malých korálikoch a flitroch, ktorá túži iba po jedinom... Aby si ju odviedol jej princ!
titulkazuhair

V porovnaní s predchádzajúcou kolekciou Jar 2017 je pre jesennú kolekciu príznačná zložitejšia textúra, štýl i vzory, čo však nijako neohrozuje nadčasovú estetickosť návrhov, práve naopak, sú oveľa väčším lákadlom! A teraz to najlepšie, čo jesenná kolekcia prináša - šaty sú výbornou voľbou pre nevesty, ktoré sa po obrade nemôžu dočkať toho, keď zo seba zložia objemné vrstvy šiat. Kolekcia má totiž odnímateľné časti, vďaka čomu sa nevesta môže cítiť oveľa ľahšie a bude môcť pretancovať celú noc. Zuhair myslel jednoducho na všetko!


Zuhair Murad: Kolekcia Jeseň 2017

Pre dokonalý svadobný deň vytvoril Murad žiarivé modely, ktorých posolstvom je zmyselná cudnosť a neviazaná pompéznosť. Jeho talent sa odzrkadľuje v dokonale oslňujúcich siluetách, či v aplikáciách priam extatickej čipky, kaskádovitých výšiviek a najrôznejších ozdôbok. Šaty sú naozaj graficky očarujúce, pričom návrhár využíva trblietavé výtvory z tylu a šifónu, a tiež organzu, mäkkú ako dotyk milenca. Strhujúce sukne a závoje sú majestátom ženskosti. Niektoré modely sú odkazom na bohémsky štýl s voľne padavými strihmi, ďalšie sú v štýle Grace Kelly s golierikom okolo krku, ozdobené dlhými rukávmi. Odnímateľné sukne sú hitom sezóny, pričom Zuhair ich obohatil aj o dramatickú pláštenku a tvarovanú vestu so zvonovými rukávmi a nadrozmernými volánikmi. Pohodlie nevesty je u neho na prvom mieste... 

Módni kritici považujú túto Muradovu kolekciu za jednu z najprepracovanejších doteraz. Na piedestál svadobnej módy ju povyšujú kaskády drahých kameňov a kryštálov, ktoré zdobia každú siluetu. No bez ohľadu na to, koľko ozdôb Zuhair použil, nemôžeme jeho kolekciu považovať za extravagantnú alebo okázalú. Korálkové tkaniny, bohaté kvetinové výšivky a nadrozmerné volániky majú v skutočnosti rovnako blízko k bohémskemu štýlu, ako aj ku klasickému štýlu hollywoodskej divy




Zuhair sa pohral aj s výstrihmi v tvare písmena V, ktoré odhaľujú naozaj veľa, no jeho kolekcia zahŕňa aj kúsky, ktorými zasa rozhodne viac zakryl, ako ukázal. Celkový štýl kolekcie je neuveriteľne dramatický so štruktúrovanými volánikmi a korzetmi, ktoré sú veľmi blízko haute couture, čím Murad zase raz ukázal svoje dokonalé remeselnícke umenie.

 A teraz prichádza výnimočná chvíľa. Pred vami sa objaví nevesta - rezervovaná a sebavedomá, v šatách utkaných z bohatej fantázie návrhára, ktorá sa nebojí pustiť do novej fázy svojho života. 
Užite si ten pohľad!


1

2

vahina


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Hayley Paige: Návrat do viktoriánskej éry
Isabelle Armstrong: Svadobné šaty plné života, lásky a romantiky...
Svadobné šaty Viktor & Rolf: Nech žije avantgarda v romantickom prevedení!
Svadobný podväzok: Tajomný a sexi doplnok pre šťastie
Svadobné torty: Sladká jesenná elegancia 

valaya

valaya2

Vaše vysnívané svadobné šaty nájdete v našom katalógu firiem:

Svadobné šaty


valencia

valencia2

valentine

valerie

valina

vanda

vanessa

vanina

vanna

vassilia

vega

viollete

Jeseň 2017 bude o niečo výnimočnejšia aj vďaka Zuhairovi, nemyslíte, milé nevesty?



Zdroj:
zuhairmurad.com
Katarína Mikulcová  | 21.11.2016, 14:00