Svadobné šaty Hayley Paige: Návrat do viktoriánskej éry

Ak milujete viktoriánsku éru plnú vznešenosti a honosnosti príznačnú pre celé 19. storočie, v ktorom vládla kráľovná Viktória, tak táto kolekcia bude vášmu oku určite príjemne lahodiť. Jej základom je nekonvenčná krása, hravé detaily a ako bonus sa originalita a nápaditosť návrhárky približujú experimentátorskej avantgarde. Jednoducho umenie pre odvážne a sebavedomé nevesty. Presvedčte sa!
tit2

Hayley Paige

Hayley Paige je návrhárkou newyorského módneho domu JLM Couture, ktorý v roku 1988 spoluzaložil Joseph L. Murphy a v súčasnosti je jeho prezidentom a výkonným riaditeľom. JLM Couture je lídrom v oblasti svadobného dizajnu a zastrešuje skvelých módnych návrhárov, ako sú Hayley Paige, Lazaro, Alvina Valenta, Tara Keely a ďalší. Hayley je dizajnérkou so sviežim a novátorským štýlom. Sama tvrdí: "Moje siluety zdôrazňujú osobitý štýl každej nevesty. Každá kolekcia je príležitosťou pre romantičky, ktoré chcú byť sladko ženské, nepredvídateľné a očarujúce."



Hayley Paige: Kolekcia jeseň 2016






Do týchto šiat sa zamilujete na prvý pohľad! Za srdce vás isto chytí ligot bohato zdobených živôtikov, kvetinové výšivky, ale aj mnohé ďalšie aplikácie, ktoré tvoria iskrivé a pôsobivé hologramy. Tie zachytávajú svetlo a nevesta sa preto pohybuje s neuveriteľnou gráciou. Sama návrhárka tvrdí: "Uvidíte hromady vrstvených flitrov, korálikov a čipky." Hrá sa so všetkým - so vzormi, textúrou, dĺžkou i farbou šiat. A výsledok? Navrhla živé línie šiat, pričom ich harmónia tkvie v zjednotení tvarovaných detailov, ako sú ručne vyrobené čipkové aplikácie alebo baroková kvetinová výzdoba. Príznačné sú kaskádové sukne, ktoré sú nadýchané a plné. Šaty na titulnej fotografii zasa evokujú vodopád ružového tylu. Dizajnérka ako vždy pracuje s kvalitnými a osvedčenými materiálmi - organza, tyl, hodváb, šifón. Výstrihy sú neraz hlboké, v tvare písmena V a zdobia aj chrbát nevesty. Na dlhých rukávoch svadobných šiat vytvára Hayley čipkové ilúzie, ktoré sa krásne vynímajú na priesvitných vrstvách látky. Každý detail je teda precízny a dôkladne spracovaný.

Priznávame, že nás v redakcii prekvapila hlavne aplikácia hologramov, ktoré na svetle vytvárajú opticky pôsobivé efekty. Toto a mnoho ďalších detailov nás utvrdilo v tom, že kolekcia je naozaj umeleckým dielom. Každý model má podmanivé čaro a dokonalý štýl. Ale už pst! Prehliadka sa začína...


Arlo

Ďalej by vás mohlo zaujímať:


Hayley Paige: Svadobná kolekcia pre (americkú) princeznú
Svadobné šaty Roz la Kelin: Najvyššia forma umenia
Kolekcia pre družičky plná farieb!
Svadobné šaty Jordi Dalmau: Pocta svetovým maliarom
Rosa Clará 2017: Svadobné šaty, ktoré unikajú všednosti...

Bijou

Collins

Svadobné šaty na vašu svadbu nájdete v našom katalógu firiem:

Svadobné šaty

Decklyn

Edie

Leigh

Lorelei

Marni


Vionnet

V týchto nádherných svadobných šatách by sme sa vedeli vydávať aj každý deň! Ktoré si získali váš obdiv?




Zdroj:
JLM Couture
Katarína Mikulcová | 9.11.2016, 09:00