Vyhrajte balíček na krásne pery od Mary Kay!

Dosť bolo lesku - v kurze sú neodolateľné zamatové pery! Preto značka MARY KAY na trh uviedla skvelú kolekciu Gélových polomatných rúžov v nádherných odtieňoch. Chcete mať aj vy krásne pery? Tak neváhajte a poďte s nami súťažiť!
mary_kay_titulka



Čo môžete vyhrať?

Šťastnej výherkyni a predpokladáme, že aj milovníčke kvalitnej dekoratívnej kozmetiky, zabalíme perfektný balíček. Nájde si v ňom:

  

Duo Saténové pery White Tea & Citrus 

Tento balzam na pery a cukrový peeling na pery vám pomôžu udržať pery krásne, hydratované a dokonale ich pripraviť na nanášanie rúžu.



mary_kay_satin_lips


Kontúrovacia ceruzku na pery

Ak ste doteraz kontúrku nepoužívali, teraz vás presvedčí jej jemné, krémové zloženie, dlhotrvajúca farba, ktorá sa nanáša bez vynechávania a efekt krásnej línie pier, ktorú potom ľahko vyplníte vašim obľúbeným rúžom.


mary_kay_ceruzky

Mary Kay® Gélový polomatný rúž

Tento rúž vás doslova uchváti bohatosťou farby a svojou krycou schopnosťou. Nech robíte čo robíte, len tak ľahko ho nezotriete, no na rozdiel od dlhotrvácnych rúžov predošlých generácií vám tento nebude spôsobovať pocit suchosti, ale práve naopak, dodá perám pocit zamatového luxusu. 

Chválime aj perfektné a nápadité dizajnové riešenie v podobe okienka, vďaka čomu bez nutnosti otvárania vyberiete zo šiestich odtieňov z kozmetického kufríka hneď ten, ktorý práve zodpovedá vašej nálade!




Ako sa zapojiť do súťaže?

1. krok: Napíšte nám, ktorý zo šiestich odtieňov polomatného rúžu je váš favorit!


 Všetky odtiene nájdete na marykay.sk


Odpovede posielajte e-mailom na adresu sutaz@nevesta.sk



2. krok: Pridajte sa k našim fanúšikom na FB

facebook_ikona_mala



mary_kay_satin_ruze


Želáme vám veľa šťastia v súťaži!



Oficiálne pravidlá súťaže nájdete tu.

Foto:

nevesta.sk

Video:

YouTube/ Mary Kay

eva | 21.10.2016, 10:00