Jesús Peiró: Svadobné šaty inšpirované parížskym dezertom

Táto značka má už vo svete svoje renomé, pričom jej rukopis sa stále drží čistých línií a veľkých objemných sukieň, aby sa nevesta vznášala uličkou ako motýľ. Na čele tvorivého tímu je dizajnér Merche Segarra, ktorý je neuveriteľne talentovaný a jeho vízia pre značku Jesús Peiró zachytáva perfektnú kombináciu veľmi modernej svadobnej elegancie a nadčasovej glamour iskry. Pri tvorbe jeho najnovšej kolekcie pre rok 2017 s názvom Mirtili, čo v preklade zo španielčiny znamená "sladkosti", mal naozaj pôsobivú inšpiráciu. "Sedel som v jednej parížskej reštaurácii a jedol som dezert, ktorý bol taký chutný, že ma inšpiroval k dizajnu celej kolekcie." A tak sa Merche ponoril do sveta Mirtili - skúmal chuť, štruktúru a textúru všetkých vecí. Tak lahodne sladkú…
jesuspeiro_titulka


Jesús Peiró

Značka Jesús Peiró bola založená v roku 1988 a od svojho počiatku si kládla za cieľ obliekať výhradne nevesty a stať sa špeciálnou svadobnou módnou značkou pre ženy. Filozofia značky sa zakladá na kvalite a všetky kolekcie s podpisom Jesús Peiró sú navrhované a vyrábané výhradne v Španielsku. Prepracované línie, harmónia v súhre objemov a textílií, starostlivé povrchové úpravy, ručná výroba, exkluzívne ozdoby, ktoré sú elegantné a rafinované s nádychom romantiky - to utvára identitu značky Jesús Peiró. Od svojho vzniku firma každoročne prezentuje svoje zbierky na barcelonskom týždni svadobnej módy (Barcelona Bridal Week), ale zúčastňuje sa aj na rôznych medzinárodných veľtrhoch v Londýne či New Yorku. Dnes je značka Jesús Peiró rozšírená vo viac ako 20 krajinách sveta.




Jesús Peiró: Kolekcia Mirtili 2017

Áno, dizajnéra Mercha Segarra naozaj inšpirovali sladkosti a dezerty… Od lístkového cesta, svadobných tort, makróniek, zmrzliny, sirupu až po luxusné dezerty - naozaj nepravdepodobné a prinajmenšom nečakané inšpirácie, no zjavne fungujú. 




Kolekcia Mirtili je výnimočná a ako celok predstavuje ucelenú víziu a štýl. Synonymami zbierky sú ženskosť a veľká romantika. Ponúka široký výber siluet - hlboké výstrihy i krajkové golieriky, pričom postavu nevesty objímajú veľké krásne sukne, ktoré sa kĺžu dolu zvodne ako po lávke. To je tá vec, ktorá robí túto kolekciu skvostom. Pobyb. Pohyb látky, pretože šaty sú konštruované tak, aby sa za nimi každý otočil. Niektoré modely sú ozdobené sladkými pastelovými odtieňmi - sú pre nevestu, ktorá oceňuje hravosť. Celá kolekcia je doplnená módnymi detailmi, ako sú volániky a mašle. 

Mirtili je jednoducho koketná v celej svojej kráse. Poďte z nej spolu s nami "ochutnať"!



La filosofía de la marca Jesús Peiró se asienta en la propia filosofía de Jesús Díez Betriu, uno de los fundadores y actual propietario de la firma. A lo largo de toda su carrera, Jesús ha tomado como referente el trabajo bien hecho y ha querido crear una marca con sello propio y con un estilo diferente al de las otras firmas.  La firma Jesús Peiró es hoy en día un referente en moda nupcial gracias a la capacidad de trabajar en equipo y a la obsesión por la profesionalidad de su fundador: Ello ha permitido que la firma se renovara y creciera tanto a nivel nacional como internacional.  Son las esencias y no las estructuras lo inmutable. Y las esencias de la Empresa son: la obra bien hecha, la propia realización en el trabajo profesional, la participación de todos y la más avanzada justicia social, para conseguir una Empresa modelo que sea orgullo de todos y justifique la dedicación y el esfuerzo de una vida


Pozrite si aj predchádzajúce kolekcie Jesús Peiró z rokov 201220132014 2015

Každá je niečím unikátna, no vždy dokonale romantická.



Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Anne Barge: Svieže ako jarná ranná rosa...
Claire Pettibone: Svadobné šaty inšpirované mestom anjelov
Svadobné šaty Saiid Kobeisy 2017
Jenny Packham: Svadobné šaty v štýle kovbojského Stredozápadu
Alessandra Rinaudo: Kolekcia svadobných šiat 2017





Modely Jesús Peiró sú určené pre náročné ženy, ktoré si cenia eleganciu, sledujú najnovšie trendy a chcú nosiť šaty s identitou.





Vaše vysnívané svadobné šaty môžete nájsť v našom katalógu firiem:

Svadobné šaty


































Chceli by ste byť aj vy nevesta v šatách Jesúsa Peiróa?


Zdroj:
Jesus Peiro
Katarína Mikulcová  | 7.10.2016, 10:00