Najkrajšie fotografie z Foto dňa vyberá Chriss

Je pravda, že v čiernej ju nikdy nestretnete, zato ju spoznáte podľa dlhých ryšavých vlasov. Svadobná fotografka Chriss je doma v ateliéri redakcie - tam, kde sa rodí časopis Nevesta, takže okrem svadobných párov fotí najčastejšie modelky, ktoré na stranách časopisu vždy zažiaria. Preto pod fotkami hľadajte Chriss by nevesta.sk!
foto_dna_pavlickova_titulka


Týždeň so svadobnou fotografkou
Chriss


chriss




Chriss sme dali jedinú otázku: Pamätáš si na svoju prvú svadbu? 


"Áno, pamätám. Mala som šesť rokov a vydávala sa maminina najmladšia sestra. Deň pred svadbou mi vypadol prvý zub, ale na radosti mi to neubralo. V krásnych zamatových šatočkách s bielym golierikom som sa cítila ako princezná a to, že boli čierne sa mi zdalo neuveriteľne štýlové. Tú farbu som si vybrala sama, čo doteraz nechápem, lebo teraz čiernu vôbec nenosím, a nieto ešte na svadbu... Svadbu nafotil na dva 32-obrázkové filmy ženíchov kamarát a keďže výsledok bol zopár fotografií, všetky si doteraz pamätám.

S odstupom času vnímam práve ten počet fotografíí ako ten najzaujímavejší moment z mojej prvej svadby. Dnes, keď po nafotení svadby vyberám z dvoch tisícok fotiek tie naj zábery, často rozmýšľam, že kedysi to malo iné čaro... Ale nechcem byť melancholická. Stále pracujem na tom, aby som sa nestala otrokom techniky, ale aby mi poslúžila najviac ako sa dá k perfektnému výsledku.
A práve tie najkrajšie zábery vznikajú v kombinácii - emócie a netradičné svetlo, v čom mi špičková fototechnika nesmierne pomáha.

A čo mám na fotení svadieb najradšej? Jednoznačne emócie a povznesenú náladu. Byť ako pozorovateľ s možnosťou zachytiť tie neopakovateľné momenty, keď sa všade vznáša láska. Niekedy ten pretlak emócií spôsobí, že aj ja mám slzy na krajíčku... a úplne ma vtiahne do deja. Môcť to zachytiť a vyhľadávať tie najkrajšie uhly pohľadu mi spôsobuje veľkú radosť..."

Pozrite si najkrajšie Foto dňa s nevesta.sk (1. augustový týždeň), ktoré pre vás vybrala profesionálna svadobná fotografka Chriss:

Foto dňa 28.7.2016 - Tomáš Puškáš

Autor fotografie: Tomáš Puškáš



Foto dňa 29.7.2016 - Andrea Peskova
Autorka fotografie: Andrea Pešková


Foto dňa 4.8.2016 - Katarína Pavlíčková

Autorka fotografie: Katarína Pavlíčková




Foto dňa 1.8.2016 - Katarína Pavlíčková

Autorka fotografie: Katarína Pavlíčková



Foto dňa 3.8.2016 - Veronika Današová

Autorka fotografie: Veronika Današová




Foto dňa 2.8.2016 - Peter David

Autor fotografie:  Peter David






Pečať Foto týždňa s nevesta.sk udeľujeme fotografii Heleny Jankovičovej Kováčovej

Foto týždňa 30.7.2016 - Helena Jankovičová Kováčová


Fotografia Heleny Jankovičovej Kováčovej získala titul Foto týždňa - ocenil ju Erik Ďuriš týmito slovami: "Koláž dvoch fotiek nie je v svadobnej fotke až taká častá. V tomto prípade autor odviedol peknú prácu. Fotka ma zaujala a pôsobí na mňa veľmi príjemne. Žena a kvety, to je overená kombinácia a určite k sebe pasujú."



GRATULUJEME!



Štafetu porotcu pri výbere najkrajších a najzaujímavejších svadobných fotografií preberá fotograf Erik Ďuriš a jeho úlohou bude nájsť medzi fotografiami profesionálnych svadobných fotografov v albumoch Foto dňa s nevesta.sk tie fotky, ktoré svojou úrovňou vynikajú. 

nevesta.sk uvádza:

"Týždeň so svadobným fotografom Erikom Ďurišom"


Erik Ďuriš
(Fotografia Erika Ďuriša, ocenená pečaťou 
Foto dňa s nevesta.sk 12.9.2013)





Možno to ešte neviete, ale ak ste svadobný fotograf alebo fotografka, 

Foto dňa s nevesta.sk je tu aj pre vás! 


Ak prihlásite svoje fotografie do Foto dňa s nevesta.sk, 
vašu fotografiu oceníme, 
pečaťou Foto týždňa s nevesta.sk 


Všetko o Foto dňa s nevesta.sk sa dozviete tu.

Chcete mať publikované foto v Časopise Nevesta?

eva | 12.8.2016, 17:30