Adi Sholomo & Julie Vino: Famózna spolupráca dvoch dizajnérov

Inciálky mien A&J vám nič nevravia? Ide o spoluprácu dvoch prestížnych dizajnérov, a to Julie Vino a Adiho Sholomoeha a svoju spoločnú kolekciu pomenovali iniciálami svojich mien. Svadobné kolekcie od Julie Vino pozná takmer každá žena - Julie je izraelská návrhárka, ktorej svadobné šaty už obleteli celý svet. Adi je dizajnér a pre nevesty navrhuje šperky.
titulka
Svadobné šaty sa spájajú so slovami luxus, velkoleposť, elegancia a jemnosť. Návhárka svoju najnovšiu kolekciu vytvorila v spolupráci s Adim Sholomom a spolu vytvorili nadčasovú svadobnú kolekciu pre jar 2017. 

Kolekcia je určená pre modernú nevestu, ktorá túži po šatách, ktoré by spájali tradičný štýl svadobných šiat s prvkami najnovších módnych trendov, ktoré poznáme z Paríža, Milána, Londýna či New Yorku.

 Svadobné šaty sú zhotovované ručne skúsenými krajčírkami a výšivkárkami v ateliéri v Tel Avive v Izraeli. 
Jarná kolekcia A&J 2017 určite zožne slávu po celom svete. 

Určite si pozrite aj kolekciu od Julie Vino pre rok 2015, ktorá u našich čitateliek neskutočne zabodovala.



A&J 2017: Kolekcia svadobných šiat pre rok 2017 



julievino1

julievino10

julievino11

julievino12

Kolekcia od A&J je vyrobená z najkvalitnejších látok a čipiek, aké používa samotná izraelská návrhárka Julie Vino. V procese tvorby návrhári kládli dôraz na kvalitné šitie, aby modely vyzerali čo najdokonalejšie, čo sa im naozaj vydarilo. Nezabúdajú zdôrazniť krivky nevesty, aby v šatách vyzerala žensky a pôvabne.

julievino13

julievino14

julievino15

julievino16

julievino17

julievino18

julievino19

julievino2

julievino6

Dlhé a splývavé, obopínajúce telo a zvýrazňujúce všetky ženské krivky – šaty od JulieVino dokážu vyčariť zo ženy éterickú bytosť. V jej tvorbe nenájdete nadýchané a nazberkané tylové sukne, dominuje v nej minimalizmus, jednoduchosť a elegancia, na zdobenie používa čipku a výšivky. Preferuje čisté línie, výstrihy a odhalený chrbát.

julievino7

julievino8

julievino9




Foto:
Julie Vino

Žaneta Levická | 21.7.2016, 13:30