Jesenná kolekcia BHLDN pre družičky

Závan sofistikovanej módy, jemnosti a elegancie minulého storočia je poznávacím znamením jesennej kolekcie BHLDN s názvom "V krajine divov". Budete očarené dramatickou čipkou, nápadnými siluetami a odtieňmi od temperamentnej červenej po oslňujúce kovové tóny. To musíte naozaj vidieť!
titulka_bhldn

BHLDN je americký módny dom, ktorý navrhuje a šije svadobné šaty, šaty pre družičky a tiež sa venuje výrobe svadobných doplnkov a svadobnej výzdoby. BHLDN je tu pre nevesty, ktoré sa chcú vydávať na lúke, na dvore, na zámku, na radnici, pri mori, kdekoľvek - jednoducho pre všetky nevesty, ktoré hľadajú niečo trochu iné.



BHLDN: Kolekcia "V krajine divov"

Nová kolekcia od návrhára Donnyho Morgana ponúka odvážne farby a elegantné strihy.
Šaty vykúzlia perfektnú atmosféru 60-tych a 70-tych rokov. Na jednej strane romantickú idylu zvýrazňujú šaty s pozláteným živôtikom, na druhej strane váš štýl, milé družičky, môžu podčiarknuť elegantné topy a sladké sukne, či už s kvetinovou čipkou, alebo z tylu, ktoré si okamžite zamilujete. Veľmi sa nám páčia aj modely, ktoré určite ocenia družičky, ktoré by sukňu najradšej vymenili za nohavice. Strihovo sofistikované overaly sú rafinova ženské a s vhodne zvolenými doplnkami či účesom v nich môžete zažiariť. 









Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Lazaro: svadobná kolekcia 2016
Alessandra Rinaudo: Kolekcia Mood 2016
Čo urobiť pre svoju krásu pred svadbou? Pustite sa do premeny!






Ak hľadáte šaty na svadbu pre družičku alebo nevestu, nazrite do katalógu:

Svadobné šaty
Spoločenské šaty






























Čo poviete na spojenie moderného a nadčasového štýlu?

Zdroj:
bhldn.com
Katarína Mikulcová | 5.9.2016, 09:30