Tipy na kreatívne osvetlenie na svadbe

Navodia tú správnu atmosféru a rozžiaria svadobný deň - svetlá. Žiarovky, sviečky, lampášiky, lampióny... Môžete si vybrať z rôznych veľkostí, farieb a štýlov. V neposlednom rade je dôležité, kam ich umiestnite. Slávnostná príležitosť si totiž vyžaduje dokonalé osvetlenie!
titul_svetla

 Sviečky či svietniky na stoloch vyvolajú atmosféru romantiky, visiace lampášiky vytvárajú rozprávkový efekt a svetelná stena patrí medzi najrozšírenejšie ozdoby za svadobným stolom. Zaujímavý dojem zanechávajú aj bodové svetlá, ktoré môžete zamieriť na určitý objekt, a tým ho zvýrazniť. Aj malé diódy dokážu vaše svadobné momenty urobiť výnimočnými. Sú síce maličké, no vďaka dizajnu ich nikto z prítomných neprehliadne. My vám prinášame aj handmade inšpirácie v podobe uháčkovaných svietiacich guliek či ozdôb na svietniky. Z toho vyplýva - malé či veľké - správne umiestnené svetlá vytvoria na vašej svadbe neopakovateľnú atmosféru.

Svadba: Barbora a Marián, Foto: Roland Frajka photography

Nádherný priestor reštaurácie Mlyn u Anastázie v Pohraniciach sa na svadbe Barbory a Mariána doslova obliekol do svetiel. Svetlá na strope, na stĺpoch, veľké lampáše a romantické sviečky na stoloch - všetko žiari

Viac o svadbe Barbory a Mariána sa dozviete tu.
Autor fotografií: Roland Frajka photography
Svadba: Barbora a Marián, Foto: Roland Frajka photography











Svadba: Nika a Erik, Foto: Roland Frajka photography

Nikoleta a Erik sa rozhodli pre svadobnú hostinu v Archíve vín vo Vrábľoch. Romantickú atmosféru podčiarkovali guľaté lustre visiace zo stropu. Výzdobu ladenú do námorníckej modrej ožiarili efektné sklenené svietniky na stopke.

Viac o svadbe Niky a Erika sa dočítate tu.
Autor fotografií: Roland Frajka photography
Svadba: Nika a Erik, Foto: Roland Frajka photography




















Milé budúce nevesty, nebojte sa zažiariť! 



Foto: 

Pinterest

Katarína Mikulcová | 29.6.2016, 10:15