Paletka od GOSH vám vyčaruje pohľad severskej rebelky

Gosh opäť prichádza s príjemnou novinkou, ktorá je oslavou hlbokého a hypnotizujúceho ženského pohľadu. S novou paletkou tieňov sa môžete naozaj pohrať.
gosh_9_shades_004_copenhagen_titulka
Aj keď s obmenami, ale už niekoľko sezón sa mimoriadnej obľube teší dymové líčenie. Jeho podstatou je, použitím rôznych, väčšinou tmavších odtieňov, nádherne vytieňovať oči tak, aby získali hĺbku a žiarivosť. 


Nová paletka od GOSH-u vám prepožičia look severskej rebelky, ktorá uhranie pohľadom všetkých naokolo. Obsahuje 9 matných odtieňov s vysokým podielom pigmentov. Škála siaha od nahých a hnedých, cez sivé, až po rebelantský čierny odtieň a pristane každej pleti. Je zárukou vytvorenia množstva nekonečných vzhľadov, nenápadne bohémskych, či výrazne novátorských. 


GOSH 9 shades eye-shadow palette

Aplikácia 

Zvoľte si tri odtiene - svetlý, stredný a tmavý. Svetlú farbu si naneste na celé viečko od línie rias až po obočie. Stredný tieň si zľahka rozprášte na spodné viečko. Najtmavší odtieň naneste ponad líniu rias. Výhodou očných tieňov je jednoduché tieňovanie a kombinovanie farieb, ktoré majú vysoko pigmentované odtiene a intenzívnu farebnosť. 



Tip pre nevesty

Dymové líčenie je veľmi efektné a pre nevesty vo svadobný deň skvelé riešenie - ak ste ho ešte nevyskúšali, je načase, pretože s ním bude váš pohľad naozaj hypnotizujúci a dodá vašej tvári dramatickosť a výraz, ktorý je na slávnostnú príležitosť doslova žiadúci. A takéto výraznejšie líčenie očí bude naozaj dobre vyzerať aj na svadobných fotografiách. 

Ten najkrajší look si môžete s trochou šikovnosti vytvoriť aj sama - stačí si vybrať tie správne odtiene pre vás a odpozerať šikovné "grify" od najlepších svetových vizážistov.



gosh_vizazistka
Tip od vizážistky GOSH COPENHAGEN, Sidsel Marie Bog:
Dajte svojim očiam rozmer, hĺbku a intenzitu. Ako podklad použite krémový očný tieň v tyčinke a následne oči zvýraznite odtieňmi z novej paletky 9 SHADES”



Nové matné očné tiene GOSH 9 SHADES TO BE COOL IN COPENHAGEN dostupné v sieti parfumérií FAnn.


eva/ Katarína Mikulcová | 11.5.2016, 11:00