Čítajte nové jarné číslo on-line časopisu Nevesta 2/2016!

Máj je v plnom rozkvete a rovnako titulka nového jarného čísla a vôbec celý časopis. Pastelové, ale aj žiarivé farby vo vás prebudia skryté sily, aby ste sa s vášňou a odhodlaním vrhli do plánovania vašej svadby.
3_2015_uputavky_portal

Listujte a inšpirujte sa novými trendami v účesoch, líčení a  svadobnej móde. Prečítajte si o reálnej svadbe v Paríži, tvorbe módnych dizajnérok či práci profesionálneho svadobného fotografa. 

Čítajte nové jarné číslo tu:

 




Editoriáleditorial_tinka_1_web
Pudrové ruže, romantické šaty a úprimný úsmev, za ktorým sa skrýva to, na čo mnohé z vás už dlhé týždne čakajú. Tvár z titulky - naša víťazka Majka - už má svadbu za sebou. So svojím vyvoleným si to čarovné "áno" povedali ešte minulý rok, ale svadobné kúzlo jej nechýba ani po mesiacoch. Pri fotení jarnej titulky sme ho možno ešte viac zintenzívnili... Žena, ktorá je zahŕňaná láskou, žiari. Či už má na sebe luxusné šaty alebo obyčajné rifle a tričko. Je spokojná, sebavedomá a vyrovnaná. Svadba pre ňu nie je cieľ, ale začiatok spoločnej cesty, ktorá nebude vždy rovná a priamočiara. Počíta s tým, že sa sem-tam vyskytnú aj prekážky či slepé uličky. Nečaká od svadby zázraky, lebo vie, že zázračný je každý bežný deň so svojím milovaným mužom... Nové jarné číslo je tiež taký menší zázrak, lebo sme ho tvorili s láskou a plným nasadením, aby ste v ňom objavili to, čo hľadáte. To, čo poteší vaše oko aj srdce. 
A nestrácajte úsmev na tvári! Je to predsa ten najkrajší šperk, ktorý vás zdobí. 
Kristína  | 4.5.2016, 12:50