Robotický vysávač na zozname vašich svadobných darov

Dilema, ktorú majú mnohí, ktorí sa rozhodnú vziať - ako dosiahnuť, aby sme dostali veci, ktoré chceme? Vypýtať si peniaze alebo v rodine nechať diplomaticky kolovať zoznam želaných vecí? "Povedzte to mamičke," radí odborník na etiketu!
roomba_980_titulka

Spoločenská etiketa, a ešte k tomu týkajúca sa svadobných darov, je niekedy poriadne zapeklitá. Mladé páry najčastešie riešia otázku, ako svojim rodinám a priateľom naznačiť, čo chcú a čo, naopak, nie. Na jednej strane ale spoločenské pravidlá tvrdia, že peniaze nie sú svadobný dar, no na strane druhej ani mnoho samotných svadobných hostí nechce investovať svoju energiu a peniaze do vecí, po ktorých svadobný pár netúži. A pritom podľa odborníka stačí jedno - ak svoj zoznam želaných svadobných darov dáte v dostatočnom časovom predstihu svojej mamine, ktorej by mali podľa spoločenských pravidiel zavolať pozvaní hostia a poradiť sa s ňou, čo by sa vám mohlo páčiť. 

Zostavte si zoznam svadobných darov

Pokiaľ patríte k ozajstným fajnšmekrom a vašu domácnosť chcete mať vždy tip top bez toho, aby ste sa neukrátili o príjemne strávený čas vo dvojici, máme pre vás tip na skvelý svadobný dar: robotický vysávač! 


Na slovenský trh totiž prichádza novinka, ktorá sa vám postará o šikovnú domácnosť - iRobot® Roomba® 980

roomba_980_kitchen


Ak ste o ňom ešte nepočuli, tak sa jedná o prevratný vysávač, ktorý pracuje celkom sám, obchádza rohy a predmety, rozoznáva povrchy a podľa toho dokáže zvýšiť výkon, sám sa vráti na nabíjaciu stanicu, je ovládateľný aj vaším smart telefónom na diaľku a pri vysávaní nevynechá ani jedno miestečko. Skrátka, pracuje dôkladne a môže vysávať vtedy, kedy mu to prikážete vy - napríklad práve keď ste v práci, takže vy už len prídete, pripravíte večeru a zapálite sviečky! Nová Roomba síce vyžaduje trochu vyššiu investíciu, ale tá sa vám mnohonásobne vráti, pretože ušetríte to najdrahšie, čo máte a čo sa kúpiť nedá - váš spoločný čas.  



A, ako obvykle, špeciálne pre našich mužov pridávame aj jednoznačné argumenty, ktoré zaručene zmenia ich pohľad na to, kto by mal vo vašej novej domácnosti vysávať:


1. Roomba® dokáže pomocou inteligentnej navigácie povysávať celú plochu domácnosti

irobot_navigacia_medzi_prekazkami


Vďaka prevratnej technológii inteligentného systému navigácie iAdapt® a vizuálnej lokalizácie pomocou kamery, si Roomba® 980 počas vysávania vytvára mapu priestoru, uvedomuje si svoju polohu a pracuje, až kým nie je povysávaná úplne celá plocha domácnosti. Po priestore sa pohybuje v priamych líniách bez vynechania jediného miesta. Okrem kamery určenej na lokalizáciu, naďalej využíva výhody celej sady ostatných senzorov, vďaka ktorým dokáže prispôsobiť svoj pohyb a dôkladne povysávať aj v reálnej domácnosti plnej nábytku a prekážok.


2. Roombu môžete ovládať, nech ste kdekoľvek, pretože je pripojiteľná k sieti Wi-Fi.

irobot_home


Mobilná aplikácia iRobot HOME vám umožní ovládať a programovať váš robotický vysávač na diaľku: môžete na diaľku vysávanie spustiť, určiť jeho týždenný plán, ale tiež nastaviť možnosti vysávania ako napríklad dvojitý prechod Roomby po jednotlivých miestach, finálne čistenie okolo stien alebo nastaviť funkciu Carpet Boost, teda vysávanie koberca s dvojnásobným výkonom. Aplikácia iRobot HOME zároveň dokáže zobraziť stav vysávača a vedie záznamy, kedy vysával, ako dlho vysával a eviduje aj celkovú rozlohu povysávanej plochy.


3. Roomba® zdvojnásobí výkon na miestach, kde je to potrebné.

irobot_funkcia_carpet_boost


Špina nebude mať žiadnu šancu. Roomba® 980 je natoľko šikovná, že dokáže rozoznať povrch, ktorý vysáva a automaticky prispôsobí výkon vysávania typu povrchu. Systém vysávania AeroForceTM v spojení s funkciou Carpet Boost dokáže na kobercoch, v ktorých sa skrýva najviac prachu, automaticky zvýšiť výkon Gen 3 motora až dvojnásobne.


4. Roomba® bude vysávať len na tých miestach, ktoré jej určíte.

Režim virtuálnej steny zaručí, že Roomba® zostane v tých miestnostiach, ktoré vysávať chcete a vyhne sa tým, ktoré vysávať nechcete. Rovnako môžete v režime Halo vytvoriť ochrannú zónu okolo predmetov, ktoré chcete chrániť.



iRobot jednoducho patrí na váš zoznam želaných svadobných darov! 



Prehľad všetkých výrobkov a e-shop nájdete na irobot.sk 



Výhradným dovozcom a distribútorom značky iRobot je spoločnosť PLAY Electronics, s. r. o.


Foto: PLAY Electronics, s. r. o.

eva | 4.5.2016, 08:00

Fotogaléria

irobot_detail_camerairobot_underside_heroirobot_hero_shotirobot_detail_camerairobot_underside_heroirobot_hero_shotirobot_detail_camerairobot_underside_heroirobot_hero_shot