Charlotte Olympia - trochu iné svadobné topánky

Zlatý pavúk, platforma, veľmi vysoký opätok a topánočky Kitty - to sú poznávacie prvky, podľa ktorých môžete tušiť, že sa jedná o luxusné topánky s originálnym dizajnom a dôrazom na detail, za ktorými sa skrýva žena...
charlotte_olympia_titulka
Návrhárka topánok Charlotte Olympia Dellal svoju značku založila v roku 2008, kedy v Londýne otvorila prvý obchod pod vlastnou značkou. Odvtedy sa jej modely topánok stali synonymom luxusu, elegancie a štýlu. Za úspechom jej značky sa určite nemalou mierou zaslúžila sama jej zakladateľka, ktorá svojím zjavom pripomína filmové divy z éru starého Hollywoodu - elagantné, štýlové a ženské. Charlotte je tvárou svojich kampaní a naozaj pôsobí ako módna ikona. Ak sa jej opýtate, aké topánky nosí, tak napriek tomu, že svojho konkurenta Nicholasa Kirkwooda vychváli o neba, s nonšalantným úsmevom odpovie "samozrejme, len tie  svoje". 

Jej topánky si získali obdiv možno aj preto, že nie sú len nutným doplnkom, ktorý "vhodne" doplní šaty, stávajú sa sólovým kusom outfitu, vyjadrením osobnosti nositeľky.

 


bridecatban_upravena


Vo svadobnej kolekcii predkladá nevestám inšpiráciu, ktorá dostáva svadobné topánky na vyššiu úroveň a nevestu nabáda na hravý prístup k svojej vizáži - topánky sú na platforme, ozdobné, hravé a objavujú sa aj farebné modely určené pre nevesty, ktoré by rady "rozbili" monotematickú bielu farbu zaujímavým farebným akcentom. Ak tak urobia a začnú svadobnými črievičkami, tie sa v tej chvíli premenia na výrazný štýlový prvok celého svadobného outfitu.

charlotte_olympia_belinda675

Charlotte Olympic
Charlotte Olympic - SERENA
Charlotte Olympic - PALOMA

Charlotte Olympic - DESIREÉ



Charlotta Olympic - KITTY 110





Charlotte Olympic - KISS ME DOLORES



Charlotte Olympic




Charlotte Olympic - DEBBIE

Charlotte Olympic - LOVE JENNY
charlotte_9_upravena



Foto:
Charlotte Olympia
eva | 28.4.2016, 13:15