Najkrajšie fotografie z Foto dňa podľa Heleny Jankovičovej Kováčovej

Kreatíva jej pristala odmalička a svadobná fotografia si ju našla postupne, no teraz je z toho doživotná láska. Pozrite si najkrajšie fotografie, ktoré pre vás počas uplynulého týždňa vybrala svadobná fotografka Helena Jankovičová Kováčová.
foto_dna_marec_april_titl




Týždeň so svadobnou fotografkou

Helenou Jankovičovou Kováčovou

"helena_jankovicova_kovacova_profilOdmalička som všade chodila s výkresmi a farbičkami, ktoré postupom času nahradil šijací stroj a svoju kreativitu som preniesla do obliekania seba a mojich známych. Pred šiestimi rokmi sa mi do rúk dostala  zrkadlovka a bola to láska na prvý pohľad. Fotenie rodinných udalostí sa rozrástlo o fotenie prírody, k fotografiám z dovoleniek a poznávacích zájazdov pribúdali fotografie s východom alebo západom slnka a architektúry z nových uhlov pohľadu, začala som fotiť rôzne podujatia, takže som si osvojila makro fotenie, krajinkársku aj reportážnu fotografiu. 
Dostavili sa prvé úspechy v podobe výstav, vernisáží, výhier v súťažiach, v ocenení fotografií či poďakovaní. Pred troma rokmi prišli prvé ponuky o nafotenie svadby pre kamarátov a práve fotenie svadieb mi prirástlo k srdcu až tak, že prerástlo na profesionálnu úroveň. 
Milujem fotenie svadieb, milujem adrenalín, ktorý sa ma zmocňuje pred každým fotením a opadá až v noci, keď sadám do auta. Každá svadba je jedinečná a neopakovateľná, každého príbeh je úplne iný a mojou úlohou je zachytiť ho presne tak, ako sa odohráva. Veľmi sa teším, keď sú s mojou prácou mladomanželia spokojní a samozrejme najväčšou odmenou pre mňa je pokračovanie fotenia v ďalších dôležitých životných udalostiach mojich manželských párov," povedala o svojom profesijnom pôsobení Helena, ktorá na týždeň prevzala na seba dôležitú úlohu, aby z fotografií svojich kolegov vybrala tie, ktoré ju najviac zaujali. Zároveň nám povedala, čím je podľa nej každá vybratá fotografia iná a prečo si získala jej pozornosť. 



Pozrite si najkrajšie Foto dňa s nevesta.sk (1. aprílový týždeň), ktoré pre vás vybrala 

Helena Jankovičová Kováčová



Foto dňa 28.3.2016 - Terézia Hornačková
"Nádherné, jemné, nežné a žensky krásne vyrozprávané príbehy s veľmi vkusným zachytením detailov, fotografie sú plné svetla a príjemnej pozitívnej energie, ktorá žiari aj z nevesty vo vybranej fotografii."


Autor fotografie: Terézia Hornáčková




Foto dňa 29.3.2016 - Ladislav Čepec
"Veľmi kreatívne fotografie plné farieb a tónov, svetlé tóny alebo farby v tmavších odtieňoch krásne zdôrazňujú objekt (detail) a vytvárajú veľmi romantickú atmosféru, presne tak, ako zapálené sviečky v šerom prostredí:

Autor fotografie: Ladislav Čepec




Foto dňa 30.3.2016 - Jana Eviakova

"Príjemné fotografie plné lásky a emócií, v jemných farebných tónoch:"

Autorka fotografie: Jana Eviaková



Foto dňa 31.3.2016 - Robert Gálik
 "Z tvorby cítiť profesionálne skúsenosti, vyťaženie maxima z fotografovanej scény a uvoľnenosť párov pri fotení, fotka plná prúdiacich emócií." 

Autor fotografie: Robert Gálik


Foto dňa 1.4.2016 - Ľubomír Kasina
"Páči sa mi štýl fotografa, jeho práca so svetlom a farbami, ktoré dávajú fotografiám emotívny náboj a podčiarkujú ženskú, romanticky nežnú krásu."

Autor fotografie: Ľubomír Kasina



Foto dňa 2.4.2016 - Katarína Žitňanská
"Tvorba nesie punc jemného luxusu, fotografie sú nežné, v oku lahodiacom spracovaní."

Autorka fotografie: Katarína Žitňanská



Pečať Foto týždňa s nevesta.sk udeľujeme fotografii Lenky Košickej


GRATULUJEME!

Foto týždňa 3.4.2016 - Lenka Košická

Autorka víťaznej fotografie: Lenka Košická 


"Jeseň plná farieb, pokojná vodná hladina vytvárajúca zrkadlový odraz...on a ona. Z tejto fotografie ide pokoj, romantika a miesto, na ktoré sa asi človek rád vráti. Naozaj pekne zachytený moment skvelou fotografkou Lenkou Košickou"  hodnotí fotografické duo Ivana & Peter Miller víťaznú fotografiu.



Tento týždeň žezlo porotcov preberajú Ivana & Peter, aby pre vás vybrali najkrajšie Foto dňa s nevesta.sk!

Môžete sa tešiť na 

"Týždeň s ivana & peter miller photography"


zuzka_lukas_foto_miller_titulka
(Svadobný pár 
Zuzka & Lukáš 
na fotografii ivana & peter miller photography)






Možno to ešte neviete, ale ak ste svadobný fotograf alebo fotografka, 

Foto dňa s nevesta.sk je tu aj pre vás! 


Ak prihlásite svoje fotografie do Foto dňa s nevesta.sk 
a
vašu fotografiu oceníme, 
môžete získať aj fotoknihu od 

PARTNERA FOTO DŇA S NEVESTA.SK

jstudio_logo_200



Všetko o Foto dňa s nevesta.sk sa dozviete tu.

Chcete mať publikované foto v Časopise Nevesta?

eva | 4.4.2016, 14:00