Obrúčka, ktorá vás neprestane fascinovať

Pokiaľ máte partnera, ktorého zaujímajú netradičné veci a aj v umení by rád hľadal techniku, unikátne patentované riešenie otáčavej obrúčky MEISTER Girello®, ho určite nenechá chladným a možno sa aj pre neho stanú svadobné prípravy vzrušujúce, čo poviete?
meister_girello_titulka
Plynulé pohyby, vzrušujúce vypracovanie a perfektná technika - to sú tri charakteristické komponenty krásneho a zaujímavého šperku Girello®. Už sme si zvykli, že švajčiarsko-nemecká značka Meister je vždy o krok vpred, pokiaľ hovoríme o svadobných obrúčkach či šperkoch všeobecne. Okrem precíznosti a krásy vnáša do svojich šperkov technologické prvky, ktorými na trhu často hrá prím.

Aj tento prsteň je toho dôkazom, pretože od jeho uvedenia na trh dobyl už srdce nejedného milovníka netradičných šperkov. Riešenie, pri ktorom sa jednotlivé segmenty z platiny, ružového zlata či diamantov hravo otáčajú, je veľmi rafinované, pretože svojho nositeľa môže nová podoba zas a znova očarúvať.
meister_girello_clanok
MEISTER Girello®, der Drehringmeister_girello_schema
Prsteň pozostáva z viacerých segmentov, položených na guľkovom ložisku, vďaka čomu sa môžu hravo otáčať okolo prsteňa.



Okrem milovníkov šperkov zaujala symbióza perfektnej techniky a emočného náboja aj expertov na dizajn, pretože sérii MEISTER Girello® udelili už po druhýkrát prestížnu cenu „reddot design award“.


Foto:
MEISTER
eva | 22.3.2016, 10:40