Foto dňa predstavuje: Týždeň so svadobným fotografom

Foto dňa si pre vás pripravilo skutočnú lahôdku: každý týždeň bude patriť jednému z profesionálnych svadobných fotografov, ktorý pre vás vyberie vydarené zábery kolegov fotografov, ktoré si podľa neho zaslúžia ocenenie Foto dňa s nevesta.sk! Tešíme sa na týždne, strávené so slovenskými svadobnými fotografmi, počas ktorých určite objavíme poklady v podobe krásnych svadobných fotografií!
danielveronika_titulka
Máte rada lúčne kvety a namiesto riflí si vyberiete sukňu? Alebo nie? Radšej si s priateľmi posedíte v štýlovom luxusnom lounge 5* hotela pri káve, ako by ste sa mali drkotať od zimy vonku na deke v tráve?
 
Nech je to takto alebo inak, váš štýl a vkus vám napovie, aký typ svadobných dodávateľov budete pri organizácii svadby hľadať, svadobného fotografa nevynímajúc. 
Určite sa budete snažiť nájsť fotografa alebo fotografku, ktorých umelecké videnie sveta sa zhoduje s tým vašim. Možno to bude niekto, kto odmieta prešpekulované portrétne fotenie, retušuje len minimálne a jeho svadobné portréty sú ako jarný vetrík - jemné, nenápadné, no úprimné a pravdivé. Alebo vám bude bližší fotograf, ktorý z vás stvorí glamour nevestu?

Máte tisíc možností, ako a kde vybrať skvelého fotografa, pretože na poli slovenskej svadobnej fotografie je mnoho skutočných profesionálov, ktorých tvorba vás určite zaujme. My sa teraz postaráme, aby o nich bolo počuť ešte viac, než doteraz!

Pretože každý skúsený svadobný fotograf má svoj osobitý štýl a originálne videnie, ktoré ich odlišuje od ostatných, pozveme vždy jedného z nich, aby objavil skrytý potenciál, ktorý sa vo svadobných fotografov skrýva.

Foto dňa s nevesta.sk predstavuje:

 Týždeň so svadobným fotografom

Ak s nami chcete objavovať krásne svadobné fotografie, vybrané každý týždeň iným slovenským svadobným fotografom, sledujte nás! V stĺpčeku "Týždeň so svadobným fotografom..."  vám každý týždeň predstavíme nového hosťa a jeho osobný výber tých svadobných fotografií, ktoré by podľa neho nemali ostať nepovšimnuté!


Tento týždeň bude porotcom svadobný fotograf, ktorý sa najradšej venuje reportážnej fotografii. 
Môžete sa tešiť na 

"Týždeň s fotografom Igorom Stančíkom"

stancik_igor_logo
katka_peto_svadba_titulka
(Nevesta Katka na fotografii Igora Stančíka)

Zaujmú Igora nádherné a poetické fotografie, alebo, naopak, snaha neprikrášľovať a reportážnym spôsobom zachytiť prirodzenú krásu a reálne emócie svadobného páru a hostí? 

Sledujte nás a všetko sa dozviete!





Foto titulka:
veronika & daniel photography
Fotografia získala pečať "Foto dňa s nevesta.sk".  

Foto v článku:
Igor Stančík
eva | 21.3.2016, 14:15