Zažite skvelú starostlivosť o vlasy v kaderníctve DominiQ

Nemusíte ísť do hlavného mesta, aby ste našli miesto, kde sa o vaše vlasy prvotriedne postarajú. Presne také miesto sme našli aj my. To miesto je v Nitre a volá sa kaderníctvo DominiQ!
dominiq_titulka


Pekné vlasy sú zdravé vlasy! 

Týmto heslom nás vo svojich priestoroch privítala milá majiteľka kaderníctva, Dominika Nowak, ktorá už zo svojej praxe naozaj vie, čo hovorí: "V našom salóne dbáme predovšetkým o kompletnú vnútornú starostlivosť a výživu vlasov. Špecialitou Hair Salónu DominiQluxusné ozónové kúry SPA na regeneráciu vlasov, ktoré zanechajú vaše vlasy krásne, pružné, elastické a hebké."

hair_salon_dominiq_interier
(interiér kaderníctva DominiQ v Nitre) 


Majiteľka Dominka Nowak sa často stretáva s tým, že zákazníčky k nej prichádzajú s vlasmi vo veľmi zlom stave - vlasy sú zničené častým alebo neodborným farbením, sú suché a polámané od častého žehlenia či fénovania... 

A práve metóda ozónovej terapie ich znovu dostane na výslnie. 

Parná ozónová terapia - terapia pre vlasy


Dominka o tejto metóde hovorí: "Parná ozónová terapia je založená na regenerácii vlasov zničených, suchých a polámaných, vlasov bez lesku alebo často sa mastiacich. Pomáha redukovať tvorbu lupín a zabraňuje častému vypadávaniu vlasov. Ďalej znásobuje efekt používania regeneračných prípravkov na vlasy." 

Tajomstvom je totiž vodná para a ozón, ktoré prenikajú do hĺbky vlasovej kutikuly a vďaka ktorým sa vlasy stávajú hydratovanými a vyživenými. Finálnym efektom terapie sú krásne, pružné, elastické a hebké vlasy. 

Celý proces je  podporený pridávaním aktívneho antibakterialneho ozónu. Ozón využívaný touto saunou očisťuje vlasy od rôznych chemických procesov ako farbenie či ondulácia, ktoré bývajú častým dôvodom zničených a suchých vlasov. Podporuje prekrvenie pokožky hlavy a tým stimuluje rast vlasov.

Pokiaľ teda túžite po lesklých, krásnych a hlavne zdravých vlasoch, doprajte im zotavenie v špeciálnej saune!


dominiq_parna_sauna
(parná sauna) 
 

Unikátny spôsob riešenia straty vlasov


V kaderníctve DominiQ dokážu vyriešiť aj veľmi delikátny problém - ak vám vypadávajú vlasy, alebo máte miesta, kde vám úplne chýbajú, pomôže vám metóda náhrady vlasov, ktorá je presonalizovaná priamo vám na mieru. 
Po aplikácii budú nové vlasy na nerozoznanie od tých vašich. Túto unikátnu metódu vyvinuli v USA, odkiaľ ju Dominika Nowak prináša na Slovensko.


Svadobný účes

Typov svadobných účesov je naozaj neúrekom. Ak chcete byť s vaším výzorom vo svadobný deň naozaj spokojná, naplánujte si návštevu kaderníctva, počas ktorej prídete na to, ktorý svadobný účes je pre vás ten pravý. Kvalitný kaderník totiž pri návrhu vhodného účesu okrem typu vašich svadobných šiat a závoja, ktorý budete mať na sebe vo svadobný deň berie do úvahy kvalitu vašich vlasov a typológiu tváre. Len pri posúdení všetkých dôležitých parametrov vám môže vytvoriť ten najkrajší svadobný účes, aby ste vo svadobný deň zažiarili!


Ako dostať vaše vlasy do formy (nielen) pred svadbou

Tak ako každá zmena, aj ozónová terapia či výber svadobného účesu si vyžadujú svoj čas, preto si návštevu kaderníctva naplánujte s dostatočným predstihom a nie až tesne pred svadbou. Spolu s odborníčkou na vlasy tak budete vedieť dostať vlasy "do formy" včas a pritom si môžete nechať poradiť, aký svadobný účes by sa vám hodil vzhľadom na váš typ alebo stav vašich vlasov.


Chcete sa objednať?


Pokiaľ by ste sa chceli objednať alebo zistiť viac informácií, môžete tak urobiť telefonicky na tel. čísle 0948 01 01 42 alebo mailom na salon.dominiq@gmail.com

Príjemná správa pre šoférky: samozrejmosťou je bezplatné parkovanie pred salónom.

Tak si urobte radosť a doprajte relax vám a vašim vlasom!


Teší sa na vás Dominika Nowak, majiteľka kaderníctva DominiQ!


dominiq_logo


Zdroj a foto:
Hair Salon DominiQ
mia | 14.3.2016, 11:00

Fotogaléria

Kaderníctvo DominiQ Návrh svadobného účesuKaderníctvo DominiQ Parná ozónová terapiaKaderníctvo DominiQ Pohľad do interiéru dominiq_svadobny_uces_galeriaKaderníctvo DominiQ Vlasy po profesionálnej úpraveKaderníctvo DominiQ Návrh svadobného účesuKaderníctvo DominiQ Parná ozónová terapiaKaderníctvo DominiQ Pohľad do interiéru dominiq_svadobny_uces_galeriaKaderníctvo DominiQ Vlasy po profesionálnej úpraveKaderníctvo DominiQ Návrh svadobného účesuKaderníctvo DominiQ Parná ozónová terapiaKaderníctvo DominiQ Pohľad do interiéru dominiq_svadobny_uces_galeriaKaderníctvo DominiQ Vlasy po profesionálnej úpraveKaderníctvo DominiQ Návrh svadobného účesuKaderníctvo DominiQ Parná ozónová terapiaKaderníctvo DominiQ Pohľad do interiéru dominiq_svadobny_uces_galeriaKaderníctvo DominiQ Vlasy po profesionálnej úpraveKaderníctvo DominiQ Návrh svadobného účesuKaderníctvo DominiQ Parná ozónová terapiaKaderníctvo DominiQ Pohľad do interiéru dominiq_svadobny_uces_galeriaKaderníctvo DominiQ Vlasy po profesionálnej úprave