Svadba na zámku: Renáta & Martin

Celebrita medzi hradmi a zámkami. Miesto, opradené tajomstvami a príbehmi lásky. Nie je snáď nikto, kto by nepoznal najromantickejší zámok na Slovensku. Bojnice sa stali svedkom splnenia dievčenského sna o svadbe z rozprávky. Nevesta v závoji, sála obložená zlatom, pážatá, sokoliari, šermiarsky súboj a, tá nadôležitejšia, malá princeznička, jej výsosť Saška. Taká bola svadba Renáty a Martina.
renata-martin-04


Svadba Renátky & Martina


Svadobné foto a video: Pandorasbox 



Dátum svadby: 27.6.2015
Miesto svadobného obradu: Zlatá sála, Zámok Bojnice
Miesto svadobného fotenia: Zámok Bojnice a lúka za zámkom, svadobný apartmán Hotela pod zámkom
Svadobná oslava: Huňadyho sála, Zámok Bojnice
Svadobné šaty: Svadobný salón El, Bratislava
Smoking ženícha: šitý na mieru
Šaty družičky: Harmont & Blaine
Účes nevesty: Kaderníctvo Belleza, Topoľčany
Vizáž nevesty: Salón Angelo, Topoľčany
Kvetinová výzdoba a kytička nevesty: Kvetinárstvo Modrý deň, Bojnice
Svadobná torta, cupcakes a popcakes: Torty od Lorny, Prievidza
Agentúra: Complete Party Service
DJ: HappyBand Orchestra a DJ Ján Mešina


Nevesty Renátky, dnes už manželky a maminky sme sa opýtali, ako sa to všetko začalo, prečo zámok a prečo práve Bojnice? "Náš príbeh sa začal písať na univerzite, kde sme sa spoznali. Po štyroch rokoch známosti a precestovaní pol sveta ma Martin požiadal o ruku – bol to krásny a romantický moment počas večere vo vagóniku ruského kola Riesenrad vo Viedni. V rovnakom duchu sme chceli poňať aj svadbu. Keďže som tesne po zásnubách otehotnela, svadba sa odložila o rok a pol, čo nám poskytlo dostatok času na plánovanie. Obaja sme chceli svadbu v krásnom romantickom historickom objekte, ktorý by zároveň spĺňal naše kapacitné požiadavky. Po dlhom hľadaní a zvažovaní sme sa rozhodli pre zámok Bojnice a nemohli sme si vybrať lepšie! "


pandorasbox_renatka_citat
renata-martin-01

"Našli sme výbornú agentúru CP Service z Prievidze, ktorá má skúsenosti s akciami na zámku. Spolupráca s pánom Peniaškom aj s Luckou Podobovou a celým ich tímom bola perfektná! Lucka nám pomohla so všetkými detailami a organizáciou, odporučila výborné kvetinárstvo, cukráreň, tortu, DJ-a, hotel. Jedlo bolo perfektné, všetko bolo veľmi dobre zorganizované a vyšlo presne, ako malo - oceňujem ich snahu ísť podľa môjho detailného 6-stranového harmonogramu!"


renata-martin-100

renata-martin-101

renata-martin-102

renata-martin-103

renata-martin-104


"Z fotografov a kameramanov sme vyberali starostlivo a dlho, no oplatilo sa. Pandorasbox splnila naše veľké očakávania, dokonca ich predčila! Spolupráca s nimi bola výborná, veľmi profesionálna a pritom ľudská, umelo nenarúšali priebeh svadby a pritom prirodzene stihli zachytiť všetky zaujímavé momenty." 

renata-martin-111

renata-martin-24

renata-martin-25

renata-martin-112

renata-martin-113

renata-martin-114

"Pandorasbox mali výborné nápady a aj nevýhody premenili na výhody - napríklad nám začalo pršať, z čoho vznikli krásne fotky!



renata-martin-115

renata-martin-116

renata-martin-117

renata-martin-118

renata-martin-130

renata-martin-131

renata-martin-132

renata-martin-133

renata-martin-134

renata-martin-135

"Ďakovať by sme mohli aj mnohým ďalším ľuďom, najmä rodine a kamarátom, ktorí nám boli veľkou oporou! Vďaka všetkým týmto ľuďom a tímom profesionálov bol náš deň nezabudnuteľný a dokonalý, presne podľa našich predstáv! 

A to hlavné, obaja s manželom sme si ho mohli dosýta užiť – ja som si splnila svoj detský sen o princeznej na zámku a manžel sa poriadne zabavil presne ako plánoval:) "

renata-martin-136

renata-martin-137

renata-martin-138

renata-martin-138a

renata-martin-139

"Agentúra nám zabezpečovala catering, výzdobu, osvetlenie, program s vystúpením sokoliarov, brunch na druhý deň...

renata-martin-139a

renata-martin-140

renata-martin-141

renata-martin-142

"10-členná kapela HappyBand Orchestra vytvorila úžasnú atmosféru a podala neuveriteľné výkony! Žánrovo sa vedeli prispôsobiť čomukoľvek a aj komunikácia s publikom bola skvelá. Hovorí sa, že na dobrú zábavu je potrebná najmä kvalitná hudba, jedlo a pitie. A v tomto smere nás nesklamala ani kapela, ani catering. Hostia sa zhodli na tom, že lepšiu kapelu doteraz nezažili a my musíme súhlasiť!! Nemôžeme zabudnúť ani na výborného a milého DJ-a Jána Mešinu, ktorý nás zabával najmä po polnoci až do ranných hodín."

renata-martin-143

renata-martin-144

renata-martin-145

renata-martin-146

renata-martin-147

Team Pandorasbox nám s úsmevom prezradil, že so svadobným párom sa im spolupracovalo vynikajúco:
"Renáta s Martinom chápali, že sú súčasťou celého procesu a kvalitný výstup nevznikne iba s naším pričinením, pričom intenzívne „pomáhala“ aj ich dcérka. Vydarilo sa aj počasie. Slnko nepálilo, bolo pod mrakom, dokonca nám prácu spríjemnil krátky dážď a mali sme dostatok času vystriedať prírodu s interiérom zámku, ktorý poskytuje dostatok možností pre výborné zábery.
Tanečný parket bol neustále obsadený, keďže kapela vytvorila skvelú náladu a všetci hostia sa zabávali do neskorej noci. Kuchyňa bola skvelá a prispela tak k nádhernej svadbe, ktorá bola naplánovaná do najmenšieho detailu." 

A my sme pochopili, že byť na tejto svadbe bola určite radosť!


renata-martin-02

renata-martin-04

renata-martin-05

renata-martin-07

renata-martin-09

renata-martin-08

"Fotky sú prekrásne! Tešíme sa najmä z umeleckých portrétoviek a fotiek s našou vtedy 9-mesačnou dcérkou Saškou. Video a videoklip sú úžasné, dynamické... Úplne sa trafili do nášho osobného štýlu a témy svadby a presne vystihli skutočnú atmosféru svadby. Vďaka nim máme nádherne zvečnené spomienky na túto krásnu udalosť!"

renata-martin-10

renata-martin-105

A rada pre nevesty (od nevesty) na záver? 


"Starostlivo vyberajte ľudí, ktorí vám budú pomáhať pri svadbe, pretože od nich závisí, ako celá svadba dopadne, a predovšetkým ako si ju vy samotné užijete... 


Prajem vám veľa trpezlivosti a dobrý výber!"


renata-martin-222


Autora svadobných fotografií a svadobného filmu nájdete v katalógu firiem:

pandorasbox_logo_blog_cb

mia | 19.2.2016, 16:45